Časté močenie v 6. týždni

veterinarka
11. dec 2015

Ahojte, je to sice možno blbá otázka, ale odkedy ste pozorovali, že chodíte častejšie na wc? Ja som si vždy myslela, že sa chodí až keď už je drobec väčší- kedže sú väčšie tlaky na močový mechúr, ale ja som v 6 týždni a chodím dosť často. Teraz neviem, či to je z toho, alebo sa mam báť, či nie som poprechladaná a nie je to nejaký zápal. Ďakujem za odpovede.

lucinda13123
11. dec 2015

Ahoj....tiez som si myslela ze som poprechladana , az ked som v 5 tyzdni zistila ze zom tehotna . Potom mi to uz davalo zmysel 🙂

dominikav123
11. dec 2015

a boli ta to ked mocis ? stipe ? ak nie tak to nie je zapal, len sa viac kontrolujes...neboj sa, nestresuj, neporovnavaj sa s inymi, len z toho budes nervozna 🙂 pripadne zajdi za doktorom, ten vie toho predsa len viac ci ? ja som zacala vela chodit curat az okolo 20 tyzdna...prajem ti pekne tehotenstvo 🙂

veterinarka
autor
11. dec 2015

Ďakujeeem, no ešte asi chvíľu počkam, čo bude a uvidim potom.

slniecko35
11. dec 2015

@veterinarka moze to byt celkom normalne, ja som musela ist aj v noci koncom prveho trimestra. Maternica sa pomaly zvascuje, je este stale v panvovej oblasti a tlaci na mechur lebo telo na to nie je zvyknute. Mne to polavilo zaciatkom druheho trimestra, vtedy sa uz maternica posuva hore a netlaci. Nemala som zatial ziadny zapal, pijem vela vela vody a pravidelne jedavam susene brusnice ako prevenciu proti zapalu mocovych ciest. V tretom trimestri sa problem vrati a byva to vraj o nieco horsie tak uvidime.

limetka69
11. dec 2015

Aj ja chodím od začiatku častejšie. Ale teraz to je ešte častejšie. Tiež som sa čudovala prečo už od začiatku keď babo ešte netlačí 🙂 pohoda

zuzankasm
11. dec 2015

Ja som v 13tt a mam pocit ze mi treba neustale 😀 Ak nic neboli, a nestipe je to v poho.

tomasko27
11. dec 2015

@veterinarka Ahoj.Ja som tiez chodila dost casto a obcas bolo toho tolko ako keby som tyzden nebola,potom to preslo uz som nechodila tak casto a teraz ako kedy ale pocitam ze sa to zhorsi.

hanelka1
14. nov 2021

@veterinarka je to normálne, neboj

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre