Ahojte, je to sice možno blbá otázka, ale odkedy ste pozorovali, že chodíte častejšie na wc? Ja som si vždy myslela, že sa chodí až keď už je drobec väčší- kedže sú väčšie tlaky na močový mechúr, ale ja som v 6 týždni a chodím dosť často. Teraz neviem, či to je z toho, alebo sa mam báť, či nie som poprechladaná a nie je to nejaký zápal. Ďakujem za odpovede.
a boli ta to ked mocis ? stipe ? ak nie tak to nie je zapal, len sa viac kontrolujes...neboj sa, nestresuj, neporovnavaj sa s inymi, len z toho budes nervozna 🙂 pripadne zajdi za doktorom, ten vie toho predsa len viac ci ? ja som zacala vela chodit curat az okolo 20 tyzdna...prajem ti pekne tehotenstvo 🙂
Ďakujeeem, no ešte asi chvíľu počkam, čo bude a uvidim potom.
@veterinarka moze to byt celkom normalne, ja som musela ist aj v noci koncom prveho trimestra. Maternica sa pomaly zvascuje, je este stale v panvovej oblasti a tlaci na mechur lebo telo na to nie je zvyknute. Mne to polavilo zaciatkom druheho trimestra, vtedy sa uz maternica posuva hore a netlaci. Nemala som zatial ziadny zapal, pijem vela vela vody a pravidelne jedavam susene brusnice ako prevenciu proti zapalu mocovych ciest. V tretom trimestri sa problem vrati a byva to vraj o nieco horsie tak uvidime.
Aj ja chodím od začiatku častejšie. Ale teraz to je ešte častejšie. Tiež som sa čudovala prečo už od začiatku keď babo ešte netlačí 🙂 pohoda
Ja som v 13tt a mam pocit ze mi treba neustale 😀 Ak nic neboli, a nestipe je to v poho.
@veterinarka Ahoj.Ja som tiez chodila dost casto a obcas bolo toho tolko ako keby som tyzden nebola,potom to preslo uz som nechodila tak casto a teraz ako kedy ale pocitam ze sa to zhorsi.
@veterinarka je to normálne, neboj
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj....tiez som si myslela ze som poprechladana , az ked som v 5 tyzdni zistila ze zom tehotna . Potom mi to uz davalo zmysel 🙂