Ahojte neviete mi niektorá poradiť brala som do otehotnenia kyselinu listovú Folic Acid ale dnes som si kúpila Calibrum Babyplan čo bi ste mi poradili užívať?
Dakujem
@darina1952 a to ti predpísal lekár či si si sama kúpila a uživala
@majusik26 Calibrum sú len výživové doplnky, takže bez lekárskeho predpisu na voľný predaj v lekárni. Calibrum Babyplan pre plánovanie bába a prvé tri mesiace tehu (pvrý trimester) a Calibrum Mammi pre druhý a tretí trimester tehu a obdobie dojčenia, poprípace Centrum Materna - aj to som brala a bola som spokojná. 🙂
ja som nebrala nic ani pri prvom ani druhom a ani pri tretom tehu a mam dvoch sikovnych a mudrych dospelych synov a jednu krasnu slecnu
@majusik26 Vajíčko sa prestalo vyvíjať a nebola tam odozva srdiečka. Vieš urobíš si //čiarky na teste, celá natešená bežíš k dokymu aby si si potvrdil tu radostnú správu a ideš rovno na kyret do nemocnice. Prišli sme o anjelika cca 8-9tt ☹ Preto sa teraz vitamínujem, šetrím, spím, oddychujem a dúfam že už dôjdeme do finále 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@majusik26 ahoj, úplne ti postačí počas prvého trimestra to Calibrum Babyplan ...aj ja som ho brala a bola som spokojná 😉