Dobrý deň budúce mamičky
Hľadám možno niektorý z vás ktorá si prežila niečo podobné a vedela by ma podporiť v pozitívnom smere. Som tehotná! Samozrejme splnení sen vytužene vymodlené babätko. Som 6+1tt. Pred týždňom ma priviezli do nemocnice pre bolesti v podbrusku. Viditeľný bol len gestacny vačok ich 7 tisic následne po 48h 11 tisic. Po 48 hodinách sme už videli aj maličký plod no stále čakáme na ❤. Mám obavy jednu hovoria že to je ešte skoro a mám si počkať iný zas ma strašia S najhoršími scénarmi. Kedy sa vám ukazalo ❤. Snažím sa veriť ale mám obavy. Ďakujem
@nikapuggioni sme stále v nemocnici a neplánujú nás pustiť kým nebude srdiečko tak som taká unavená vyše týždňa už ležím a čakáme každý druhý deň nám robia sono
@alex134 moja nerob si vobec starosti ❤️❤️❤️ my sme mali srdiecko 7tt+6 tj. 8tyzden 🍀🍀🍀 chapem tvoje obavy, ale nestresuj sa, lebo stale je nieco preco si robit starosti 😃 ja som sa bala kym nebolo srdiecko, potom som sa bala ci srdiecko neprestane bit, cakala som az skoncim 12tyzden lebo potom sa riziko potratu znizuje na 2%, ale stale cakam kedy uz bude dalsia poradna konecne, aby som sa uistila ci je drobcek v poriadku, a teraz si robim starosti ze este necitim pohyby 🙈🤷 a potom som si ista, ze sa budem bat ked sa bude hybat malo, slabo, atd. takze ja ta uplne chapem, ale naozaj sa nestresuj lebo este je dlha cesta pred tebou 😊
@luckalukas_1 ďakujem krásne za pozitívne slova. Verím že naša fazulka to všetko zvládne ❤❤ ten strach určite ženu sprevádza celý čas len mám pocit že už všetci čakajú na to srdiečko že až dramatizuju hrozne scenare a človek tu leží v nemocnici a každým dňom čaká čo bude
@alex134 Uplne v pohode.
Tu kde zijem sa srdiecko nehlada kym zena nema za sebou 7 tyzdnov tehotenstva... ak je to skor, len ju stresuju v pripade ze srdiecko nevidno.
Pokial doktori nevravia nic zle o tych bolestiach alebo niecom inom, tak na srdiecko si s kludom musis este niekoko dni pockat.
@andreatytler tie bolesti len boli v deň ako ma priviezli ako taká bolesť v prvý deň menzesu ale veľmi intenzivna teraz je to už okey. Inač bežná nevoľnosť ráno, večer problém zaspať mierna nechut do jedla a su dni kedy prespim totálne celé a budim sa len na jedlo. A potom prsia tie mám pocit že mi exoloduju inak necítim nič také čo by mi malo nahanat strach žiadne špinenenie bežný biely výtok
@alex134 vôbec to takto nesleduj lebo týždne sú v tomto štádiu len orientačné. Dôležité je kedy došlo k oplodneniu. Ja mám posunuté tehotenstvo o dva týždne takže srdiečko bolo až niečo cez 8tt. Doktorka to ani neriešila lebo je to normálne. To len niektorí lekári vedia strašiť. A najhoršie sú kamošky čo srdiečko videli skôr a začnú strašiť tiež. Takže sa neboj a počkaj si ešte
Srdiecko sa ukaze. Ani u mna nevidel dokonca uz bolo 7+ tt a o tyzden bolo. Aj som bola na pohotovosti ze som krvacala a ani nevedeli z coho. Krpata ma uz skoro 8 mesiacov a baby su asi fakt huzevnatejsie keď to bolo vselijako na zaciatku.
@alex134 za malicko, je to pravda, tento strach o malicke nam uz ostane navzdy, uz sa stale budeme bat o nase dieta, aj po narodeni, a po zbytok zivota, je to proste tak dane 😁 a k tym bolestiam, mna od zaciatku tehu tak boli pod bruchom, krize, a moj gynekolog povedal ze je to uplne normalne, ze preto to boli lebo plod rastie, ani ho nenapadlo ma poslat do nemocnice 🤔 ale zas to nieje az taka bolest hej, nieco podobne ako pri ms, nic hrozne normalne fungujem kazdy den
@luckalukas_1 tiež to mám ako na MS myslela som že ma pustia po 3 dňoch ale stále nič. Do akcie ma vlastne ani neplánujú pustiť domov. Ono všetko bolo okey len v ten deň do ma zobrali do nemocnice to bolo niečo hrozne ja som mala pocit ze niečo zo mňa vyjde veľký tlak som mala v poštve tvrdia že to môže byť tým že sa to všetko tam roztahuje a u niekoho to môže spôsobiť takéto bolesti. Mala som dlhé roky veľké probléme 7 rokov cysty mám aj dosť operácii za sebou tak snáď vedia čo robia. Len to čakanie je fakt v nemocnici úplne o držku
@sasanka605 dnes mi aj hovorili že mi zoberú zajtra hcg že či mi náhodou neklesa. Pritom bolo 7 tisic o 2 dni už bolo cez 11 tisic neviem prečo až také obavy do mňa vkladajú
@kkovacovak presne toto si aj ja hovorím že u mňa oplodnenie prebehlo cca 2 týždne od poslednej MS takže keď sa nad tým zamyslim je to stále skoro
@alex134 Tak to je dobre... oddychuj a ver ze vsetko bud dobre... tie naliate prsia a nevolnost mas podla mna z toho supervysokeho Hcg. Ale nemyslim tym zle. Proste niektore zeny maju vysoke a niektore nizke... je tam velmi vysoky rozdiel v hodnotach.
@andreatytler to mi aj jeden lekár povedal že to bude nejaký superhrdina🤣🤣🤣.
@andreatytler zajtra mi veru hcg po 7 dňoch tak som zvedavá aké čísla to vypáli
@alex134 moj gynekolog sa vtedy vobec nechcel vyjadrovat, mala som prist o tyzden a tam by to uz bolo jasne. Nebral mi ani krv a len skonstatoval co videl a co nie. Nejake tri styri dni som bola na nervy a potom na pohotovost s krvacanim, tam mi vravi doktor ze vsetko je tam kde ma byt. Aj jeden den robi rozdiel.
V takomto stadiu je to naozaj tak ze jeden den mozno nic a dalsi den uz vidno aj plod aj srdiecko. Ja som tak mala napriklad tiez, rozdiel 4 dni a najprv iba gestacny vak a potom plod aj so srdieckom v 6+3, no poznamenam ze ovulaciu som mala presne na 14.den cize u mna to sedi presne na den. Veeela zien ma ovualciu hocijako posunutu a potom tie tyzdne/dni nesedia presne.
Babulky velmo sa teším Hcg cez 38 tisíc
@alex134 🤩 dobre spravy čoskoro bude na monitore blikať maličkej srdenko 🤩🤩🤩🥰🥰🥰
@nikapuggioni neviem sa dočkať veľmi sa teším. Verím že už do konca tyzdna pôjdeme aj domov
Už úplne čisté zufalstvo. Aj psychicky tu byť. Fakt človek ma toho viac než dosť zajtra nás čaká sono a znova hcg fakt zvažujem že pôjdem po výsledok zajtra na reverz domov a v pondelok sa ohlasim u svojho lekára. V nemocnici sú 40 na izbách neskutočne sa nedá dýchať aj tak tu s nami nič nerobia a mám pocit že skôr už upadam z toho celého tu
@alex134 Ahoj, Ako si dopadla?🙂
@dkonde2020 babule sme doma srdiecko nám začalo byť začiatkom 8tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj. Ja som bola prvý krát u lekára keď som bola v 5 tyzdni videl len vačok a o dva týždne už srdiečko 😊 neboj na ďalšej poradni už bude vidieť aj tvojmu uzličku ❤...