Ahojte baby čakám bábätko som 11 týždni je možné že mám iné tehotenstvo a čakám dievča? Vraví sa pri dievčatách ženy vracajú všetko im vadi maju zmeny nálad? je to že veľmi túžim po dievčatku po 2 chlapcoch ? Ine tehotenstvo som mala pri nich vôbec mi nebývalo zle pri tomto tehotenstve som nepoužiteľná,8 tt som ležala na infúziach lebo som vracala vodu všetko nechutenstvo mám k mäsu mastným veciam.Mali ste taky problém prajem si lwn nech ma to prejde nech je male zdrave al
mne bolo zle ešte aj v momente pôrodu...celých 7 mesiacov (predčasný) a mám syna
Uplne ine pocity som mala pri tretom a bol z toho aj tak treti chlapec 🙂
Ja mam prve dievcatko a nebyť meskajucej ms ani neviem ze som tehu, absolútne ziadne priznaky az do 6 mesiaca kym mi nevyšlo trochu brucho inak by som to utajila pohode 😂 kazde telo je ine a kazde tejotenstvo je iné
Sama seba som sa pýtala.. som fakt tehotná? To je takato nuda? 😂
@danielahamar no ja už nechápem ako ro zle znašam uplne min všetko vadi výpary, pachy ,ešte zápach chladničke, ústach zla chuť dakedy neziem nic len pečivo s maslou mäso ani citit
@alzbeta311 to fakt Vám závidím ja som neschopná uplne ako otravena počítam dni keď ma to prejde a môžem fungovať a nie sa stále sťažovať a to vracanie je hrozne vcera som ani vodu uplne všetko 7,8 tyzdne najhorší 9 pohode a teraz zase krute .
@monikamama ved mne sa tiež nezdá bruško mi už vidno ide do špicu ako keby len pleť mam hroznú suchu sem tam male bodky ako vyrážky a vlasy suché bez života ako drôty aj keď sa one starám 😅
@barbie24 ja mam doma 2 dievcata,a nevracala som ani pri jednej,pri prvej mi vobec nebyvalo zle,pri druhej som nemohla jest nic tazsie na veceru (ziadne mucne,sladke,atd.),lebo mi bolo tazko,inak ziadne nevolnosti
@barbie24 to iste mam. Pri synovi obycajna nevolnost ktora rychlo presla. Teraz cakam babu a katastrofa. Zle mi bolo dva mesiace , maso som nemohla ani pomysliet lebo uz som zvracala. Uz sa to ale celkom ustaluje . Takze za mna ani moze byt baba. Hlavne ak to mas ine ako pri prvych dvoch. Ja som mala tiez pocit ze to bude dievca lebo je to nejake ine ako prvykrat a krv to potvrdila🙂
Prvé 2 tehotenstva (dievča aj chlapec) mi bývalo veľmi zle, neskutočne. Pri chlapcovi do cca 24tt, pri babuli do 15tt. Tretie tehotenstvo úplne iné, žiadne nevoľnosti, nič a je to chalan. Takže absolútne žiadna súvislosť medzi príznakmi tehotenstva a pohlavím...
@monuska1234 presne mne tak je ani sladké len všetko bez mäsa a ovocie mi pomáha, ale tento týždeň ani to nie len cereálne pečivo a maslo ,nemôžem nič cítim a tak chut ústach s tým neviem čo robiť žuvačky, cukríky aj stoho vraciam 😟
@sapetka no ved ja neviem asi že veľmi túžim ale tak aj tak to budem ľúbiť užijem si to na plno len toto netuhulkovanie je hrozné, toto nechutenstvo závidím ženám ktoré si naplno užívajú tehotenstvo kolegyňa ma chute nebyva jej zle ja som ako otravena,rodine su mi to je trápne sa sťažovať aj keď sa to nedá bojim sa chodit na návštevu lebo ak niečo zacitim hned ma nápne pachy nato som hrozné hakliva a zla chut ústach, nemôžem si nič vychutnať .
podla mna toto vobec neplati, moja mama grcala ako stena, prepchavala sa a chalan, ja som grcala ako stena a dievca... proste toto su famy. Poznam xy bab, plet super, vlasy super a rozne pohlavia. Niekomu nic nesmrdelo, inemu vsetko :D ja som ani kavu nemohla, co ju zboznujem.. a proste ziadne pravidlo v tom nevidim 🙂
Daj si zazvorove cukriky ;)
@simca06022011 no ani tie zázvorove nepomáhajú aj s tým vraciam 😒zle napina skúšala som rôzne žuvačky cukríky otravena som stoho
@barbie24 každé tehotenstvo je úplne iné..
Mám dve baby a nevracala som ani raz, pri prvej mi nebolo nič, pri druhej žalúdok ako na vode prvé tri mesiace ale inak tiež bezproblémov. Radšej zdravého chlapca ako choré dievčatko. Kašli na pohlavie, je to vec kt.neovplyvnime. ja zas by som chcela tretieho chlapca ale ak bude opäť tretie dievčatko, budeme sa s mužom tešiť.
@barbie24 pohlavie deti s priebehom tehotenstva nijako nesuvisi. mam 2 dievcata, obe tehotenstva bez problemov. ziadne nevolnosti, ziadne bolestive prsia, ziadne zmeny nalad. keby mi nerastlo brusko, ani neviem, ze som tehotna.
Prvé dve trhu bez problém ani som nevedela že som tehotná myslím začiatok .3 trhu sa mi zmenilo chuť na Kofolu .a úspešne 5 tehu mi bolo aj zle a bum 3 baba 😂
@barbie24 ahoj mám 2 kamarátky ktoré 9 mesiacov prevracali a majú chlapcov. Ja mám 5 deti 2 chlapcov a 3 dievčatá. V žiadnom tehotenstve mi zle nebyvalo až na to posledné.
Ja mam doma 6 rocneho chlapca a tiez som sa spoliehala na to, ze uuuplne ine tehotenstvo, chute atd. V 17tom tyzdni este nic nevidela, tak reku hadam to tam ani nie je :D a veru su zase gulky :D
Ahoj,mne bolo v tehotenstve 4×rovnako zle nedobre celý 1. trimester (aj dlhšie), prví 3 chlapci, posledné neviem, zamĺknutý potrat 13tt.
u mna to platilo na 100% ale nie už každeho to tak je, prve dve tehotenstva uplne v pohode, bez toho, aby mi bolo zle, boli to chalani a tretie tehotenstvo mi bolo zle ale že fakt zle do 5 mesiaca, síce som nevracala, ale často som mala na mále, a smrdel mi aj vlastny chlap😂 a výsledok bola naša dcéra...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
za mna nie, tretie úplne iné tehu a tiež chlapec, zle mi bolo pri každom jednom, až do posledného dňa