Čajíky , čajíky na lepší spánok v 10tt💙

bebememe
29. dec 2020

Ahojte mamičky 💜
Som v 10 tt , trápi ma nespavosť a dosť blbá nervozita ktorú neviem ani popísať ale určite kôli tým hormónom.
Chcem sa opýtať viete čo to neuškodí bábätku keď si večer spravím harmanček z medovkou aby som možno Lepsie zaspala??

pribinak
29. dec 2020

1-2 šálky určite neuškodia

janai1
29. dec 2020

Prečo by mal čaj ublížiť plodu? 🤔

petamich
29. dec 2020

@janai1 su bylinky, ktore mozu vyvolat potrat/porod a nie su odporucane, to tym zrejme autorka chcela povedat - mozu vyvolat stahy maternice alebo kontrakcie aj ked asi jedna salka caju by to nesposobila 🙂

petamich
29. dec 2020

@bebememe medovka je uplne v poriadku a aj ju na nespavost v tehotenstve odporucaju, harmancek sa velmi neodporuca, vraj vo vacsom mnozstve moze vyvolat buduce alergie u plodu 🤷‍♀️ co je vacsie mnozstvo...to je diskutabilne 🙂

janai1
29. dec 2020

@petamich ahaa vďaka za info 😁 to by mi pri nejakom čaji ani nenapadlo 🙈

petamich
29. dec 2020

@janai1 ver mi ani mne doteraz 🤷‍♀️ a potom som mala nejake problemy pri snahe otehotniet atd. a teraz ked sa podarilo a som kusok opatrnejsia tak som sa vselico dozvedela, stale asi plati vsetko a s mierou ale na tych bylinkach nieco je to mi aj lekar vravel 🤪

janai1
29. dec 2020

@petamich jeej, tak gratulujem k bábätku 🥰

petamich
29. dec 2020

@janai1 zatial len "na ceste" ale dakujem ❤️

simonkazga
29. dec 2020

@janai1 bylinky vedia byt zakerne. Bola tu davnejsie tema, ked tehotna v snahe vyhybat sa zbytocnej chemii- rozumej liekom - si liecila prechladnutie salviovym cajom a privodila si potrat 😔 tiez sa dozvedela len dodatocne, ze salvia je vyslovene zakazana v tehotenstve.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre