Ahojte. Prosím vás nemáte niekto skúsenosti s týmto čajom v tehotenstve? Viem že nemôže urologicky a podobné bylinkové čaje... Na krabičke je písané nevhodné pre deti do 12rokov, ohľadom tehotných a dojčiacich tam není nič a bojím sa čokoľvek si dať. Za každú radu ďakujem.
@evulka2203 ďakujem za odpoveď ...
@klaudia_kaja brusnice ale hryzkat môžeš 🙂 treba si dávať pozor na šalviu, sladké drievko, fenikel, malinove listy.. už si nepamätám presný zoznam aké bylinky by sa nemali.. ale na nete sa dá nájsť.. ak máš problémy s mocovymi cestami, radšej zajdi gyndosovi, nech vyšetrí moč, či netreba preliečiť aj antibiotikami ❤️
@janulka257 ďakujem určite zajdem.. no aj keď sa antibiotík velmi obávam
@klaudia_kaja neboj.. sú aj bezpečné v tehotenstve, ktoré babenku neuskodia ❤️
@janulka257 ďakujem si velmi milá ❤️
Lepsie ATB ako nelieceny zapal, to je tehotenstve ovela nebezpecnejsie.
Inak sa skus v lekarni spytat na caje vhodne v tehotenstve. Viem ze by sa nemali v tehotenstve uzivat caje obsahujece medvedicu pri problemoch mocovych ciest.
Podľa mňa ak si dáš raz za pár dní a nenechas ho vymočiť pol hodiny tak je to ok...
@titla povedali že okrem tehotenských čajov neodporúčajú nič iné ... zázvorový pijem to je dobre aj na nevoľnosti... mám piť veľa tekutín... a byť v teple dnes je to o trošku lepšie zajtra idem doktorke
@klaudia_kaja ja ešte upozorním aj na tehotenské čaje. Niektoré obsahujú aj maliník a alchemilku, ktoré by sa v 1. a 2. trimestri nemali (až od nejakého 36.tt). Treba čítať zloženie.
@martyzpp no to viem malinik a alchemilku som pila po 36tt v prvom tehu
Fuj len sa pozriem na obal a vidím že je v tom kilo cukru a umelych aróm či inej chémie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ak to nie je vhodne pre deti do 12 rokov, nie je to urcene ani pre tehotne a dojciace zeny.