Bývala vám v tehotenstve stále zima?

majka66
8. máj 2021

Miminko aj vám bývalá taká zima v tehotenstve? Som v 8 týždni a niekedy je mi fest zima...

nikpa
8. máj 2021

@majka66 pri prvom tehu som v decembri chcela chodiť von v šlapkach, doma som mala vypnuté radiátory a okná dokorán. Pri druhom, presný opak. V septembri som chodila v dlhej zimnej bude a stále som drkotala od zimy. Takže telo môže byť popletené z toho tehotenstva...

nykkushka
8. máj 2021

Mne je za normálnych okolností stále teplo, ale počas tehotenstva som musela mať stále ponožky, v zime dokonca tielko a pančuchy... 🤷‍♀️🤔🤣 Takže asi to bude tehotenstvom

kamagma
8. máj 2021

Ano v prvom trimestetri som to tak mala

smajluska
8. máj 2021

@majka66 Môžete mať aj problém so štítnou žľazou. Skúste sa opýtať lekára, aby Vám zobral krv na vyšetrenie. Ale aj nemusíte mať žiadny problém, je to individuálne. Príjemné tehotenstvo Vám želám.

mpg
8. máj 2021

@smajluska Pri zníženej činnosti štítnej žľazy býva tak zima.

ckatka
8. máj 2021

@majka66 u mňa to bol prvý tehotenský príznak 😉

smajluska
8. máj 2021

@mpg Áno, pri zníženej činnosti. Ja mám zníženú činnosť, beriem lieky už dlho a mne je vždy chladnejšie ako ostatným. Som rada zababušená v teple.

cimage
8. máj 2021

za normalnych okolnosti som strasne uzimena, ale v tehotenstve mi bolo teplo. Celu zimu sme nekurili, lebo by som sa roztopila, ale neboli velke mrazy. Moj muz je opak, jemu je stale teplo, ale ked som bola tehotna, tak zas on behal v mikine po dome. Sme si to vtedy vymenili.

jarnajar
8. máj 2021

Áno, v druhom mi bola veľmi zima od začiatku cca do 9 tt. Častejšie je ženám naopak teplo, ale aj toto môže byť. Je to obvykle OK, ale treba upozorniť lekára, lebo to môže byť štítna žľaza alebo málo progesterónu.

manushka
8. máj 2021

@majka66 mne bola strašná zima v prvom trimestri pri dcére bol jún a ja som šla zamrznut 🤦‍♀️🤦‍♀️, potom to prešlo ale toto sa mi robilo iba v treťom tehu.. zo štítnou som nemala žiadny problém...mne inak býva zima aj keď mám dostať menzes odvtedy, takze to bude hormónmi asi 🤔

doda26
8. máj 2021

@majka66 mne bola v prvom trimestri extremna zima 🙂 dokonca v takom 7-8tt som mavala az zimnicu ze ma triaslo od zimy...a v noci s spavala aj pod dekou a este aj pod perinou 😅 ale ja celkovo nenavidim zimu...a tesila som sa, ked som citala ze v druhom a tretom trimestri mi zacne byt teplo kvoli kilam navyse atd...a uz som v osmom mesiaci a nic...tak dufam ze bude konecne vonku teplo 😅

1mata
8. máj 2021

@majka66 ano, strasna zima. A prve tyzdne som pravidelne mala kazdy vecer zimnice.
Je to zaujimave. Pri druhom tehu som v septembri na priamom slnku sedela v hrubej deke na terase.

dominik29
8. máj 2021

Jooj veru prve tyzdne zimnica kazdy vecer.. Teraz tiez v 4mesiaci mi jr väčšinou zima a trasie ma, aj ked ostatným je teplo..

roztlieskavacka
8. máj 2021

Tiež som v prvom trimesti chodila v čiapke a rukaviciach a to bol máj

deti95060810
8. máj 2021

nie vôbec ani pri jednom tehu...

meredithh
8. máj 2021

V prvom trrimestri veru ano, najma večer keď som isla spat som sa cítila vzdy akokeby som mala zimnicu 😸

3petka
8. máj 2021

@majka66 ja som bola strašne zimomrava na začiatku. V robote ešte nevedeli a smiali sa ako chodím naobliekana. V mojim prípade to bola ale štítna žľaza zistená práve v tehotenstve...

xtina1711
9. máj 2021

@majka66 mne ano a strasna nonstop 😊

lusyc
9. máj 2021

Bývam uzimená, ale teraz, keď som tehotná, je to na nevydržanie. Stále mi je hrozná zima, neviem sa ani zohriať, chodím v kozusinovej veste a dvoch vrstvách ponožiek. Najradšej by som bola stále pod horúcou sprchou.

smajluska
10. máj 2021

@lusyc Len pozor na tu horucu sprchu. V tehotenstve sa neodporuca. V ziadnom pripade si nesprchujte brusko s velmi teplou vodou.

ivet213
26. okt 2021

A co ste dievcata porodili ? Chlapec dievca ?

xtina1711
27. okt 2021

@ivet213 ja zachvilu rodim a dievcatko🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre