Budúca slobodná mamička

angie999
21. okt 2018

Ahojte,dúfam že ma tu za toto hneď neodsúdite,ale prišla som pri pre radu nakoľko sa nemám na koho s mojimi obavami obrátiť.Mám 27 rokov a som v 6tom týždni tehotenstva,otec dieťatka nemá o mna ani o malé záujem,takže už teraz viem že budem na výchovu sama.Mám zmiešané pocity,teším sa no aj sa veľmi bojím či to celé sama zvládnem,hanbím sa za to no občas prídu chvíle kedy premýšlam aj nad interupciou preto sa chcem spýtať či sa tu nájdu nejaké slobodné mamičky ktoré mali možno zo začiatku rovnaké pocity a boli nakoniec rady že si dieťatko nechali.Ďakujem

beckynka07
21. okt 2018

@angie999 myslim ze ziadna mamicka to nikdy neolutovala;) ak mas kde byvat, financne to zvladnes (ci uz za pomoci niekoho), psychicky to zvladnes (kedze asi budes musiet kombinovat pracu s dietatom, jeho chorobyatd), tak preco nie🙂 ale to uz si musis ty rozhodnut vsetky pre a proti...

ivkazba
21. okt 2018

@angie999 V prvom rade si povedz či chceš dieťa. Ak áno, tak ver že to zvládneš sama. Ja mám 40, končím 18tt a mám priateľa ktorého som spoznala až keď som bola tehotná (ja som ale otca dieťaťa nechcela na rozdiel od teba asi). Chlap, ktorý nemá záujem o ženu, ktorá čaká jeho dieťa, nech ide do kelu. Taký chlap nestojí za to. Takže ber pozitívne, že nosíš v sebe nový život ktorý ti dá úplne iný životný zmysel. A ten správny chlap príde časom. 😉

jane7777
21. okt 2018

Ja som bola slobodna mamička teraž už som stastne vydatá 🙂nikdy v živote som neoľutovala že som si dieťatko nechala boli aj ťážké chvíle ale priatelia aj rodina mi boli oporou určite to zvládneš dieťa je dar teraz už mám detičky dve a skvelého manžela ktorý berie mojho prvého syna ako keby bol jeho takže určite si dieťatko nechaj prajem ti veľa sil a pozitívnej energie a ešte chcem podotknuť že ja sama už nemám rodičov a ešte k tomu som aj jedináčik všetko sa dá keď sa chce 😉

janulka2811
21. okt 2018

To ste sa stihli behom 2mes spolu vyspat,splodit dieta a aj sa rozist??? Preco byvaly partner nema zaujem o teba a vase dieta?Hlava mi to neberie taketo ,,vztahy,,

nellita
21. okt 2018

Ja som stale slobodna,stastna s dcerkou nikto mi nechyba ...aspon zatial,dcerka mi dava vsetko,neľutujem nic aj ked sa obracat musime ale zijeme normalne

anve
21. okt 2018

@angie999 ak babetko chces tak si ho nechaj a urcite to zvladnes...ine by bolo ak by si ho nechcela. A na takeho chlapa sa ved vies co.Pride iny..taky co ta bude lubit aj s tvojim dietatkom. Ja cakam babetko a sica priatela mam,ktory sa tiez tesi na babetko,ale keby sa so mnou rozisiel z akehokolvek dovodu urcite by som si dietatko nechala a tesila by som sa nam a snazila sa vsetko zvladnut sama...Drzim ti silno palce pre to spravne rozhodnutie. Ak chces napis viac ovtvojej situacii ci mas kde byvat a tak.

sissy27
21. okt 2018

@angie999 v 27 rokoch už máš predpokladám (dúfam) zariadené nejaké zázemie - strechu nad hlavou a prácu s pravidelným príjmom. Ak bude tehotenstvo v poriadku, tak máš ešte dosť času pracovať a odložiť aspoň nejaké €, pomaly na bazáre zháňať výbavičku aby toho nebolo veľa naraz a pripraviť sa na riešenie výživného čo najskôr po pôrode.
Nebude to ľahké ale ani nemožné.

trashpanda
21. okt 2018

Myslím, že moja mama je rada, že si ma nechala. Aspoň to tvrdí. :D Zvládnuť sa to dá, aj keď ľahké to nie je.

sims4
22. okt 2018

Takým pocitom sa neubrániš, no podľa mňa to zvládneš. Len si treba veriť. Máš rodinu a priateľov, ktorí ti isto veľmi radi a ochotne pomôžu

landsmanka
22. okt 2018

@angie999 veľmi veľa takých žien je, ktoré si dieťatko nechali a vychovávali ho samé. je to najkrajšie rozhodnutie dať niekoho život! nechaj si ho a uvidíš, že budeš šťastná!

slavka12455
22. okt 2018

Ja som dceru cakala ako 22 rocna a priatel mi pri nehode zomrel ked som bola v 6 tyzdni tehotenatva.
Vtedy som byvala este u rodicov. Dnes ma dcerka 5 rockov. A ver, ze ak by som ju nemala dnes by som nebola tam. kde som. Deti su nas celozivotny hnaci motor. 🙂
Vsetko sa mi lahsie zvladalo hned ako sa mi narodila.
Ma 5 rockov je velmi sikovna, talentovana na tanec taky moj zazrak.
Dnes mam tie zazraky doma dve. 🙂 a som stastne vydata 🙂
Veci idu lahsie a zvladat budes vsetko pretoze budes mat pre koho.
To bude tvoj motorcek v zivote 🙂

katherine24
22. okt 2018

Tak ja idem co chvila rodit...s priatelom spolu nezijeme rozisli sme sa ked som bola asi v 20 tyzdni...boli sme spolu 3 a pol roka babatku sme sa tesili obaja a .....zistila som ze nieje taky svaty ako som si myslela...to nieje podstatne ...tak sme sa rozisli...nevravim
..zatial som si vela poplakala a tiez sa bojim ale mam taky pocit ze s malinkou sa mi urcite zmeni cely zivot🙂....uz teraz sa tesim ....a ak mas rodinu ktora ti pomoze nic ine netreba...pockaj ked zazijes tie kopance v bruchu a budes vediet ze niekto sa na teba velmi tesi🙂nic nieje krajsie ako ked viem ze mam v sebe moju najvacsiu lasku zivota 🙂

kikina84
6. nov 2018

Ak si zabezpecena tak dieta ano..ak nie a nemas ani v plane sa zabezpecit,byt,praca,niekto na pomoc..tak do toho nechod..ide o dieta hlavne ,nie o teba a uprimne vela ludom by som za ich rozhodnutie nechat si dieta za kazdu cenu,ak nemaju podmienky na slusne zitie..dostojne..najradsej dala facku..deti len trpia..poznam dve take rodiny a ked vidim to nestastie v tych ociach deti tak mi je do placu..a to sa bavime o zakladnych potrebach,ziadne dovolenky,mobilne telefony a ine somariny..deti by nemali trpiet ,kazde jedno nech dostojne zije,ci bez otca alebo s nim.A ak na to niekto nema nech si nerobi deti a netrapi ich..zial moj nazor..

katrin69
6. nov 2018

@angie999 Budúca maminka, ja slobodná nie som. Ale poviem ti, že to, čo nosíš pod srdcom je to najlepšie a bude to najkrajšie, čo ťa v živote stretne. Je to láska na prvý pohľad. Nerozmýšľaj nad tým, či si to chceš zobrať, lebo sú prípady, kedy to bola ich posledná možnosť mať rodinu, to robia interupcie. Rodina stojí pri tebe, nech už ten chlap bol akýkoľvek. A okolo seba nájdeš kopu priateliek, ktoré budú ochotné pomôcť (po psychickej i tej fyzickej stránke). Starostlivosť je radosť, lebo bude pri tebe človek, ktorý ťa už nikdy neopustí. A tá opätovaná láska... Tá je na nezaplatenie 🙂 Hlavu hore, zvládla som to aj ja, a to som si vôbec neverila. Keby dačo, bývam pri Mlynoch 🙂

angie999
autor
15. nov 2018

Baby až teraz som sa dostala znova k tejto diskusii,ďakujem Vám ,ste skvelé ,dodali ste mi veľa sily 🙂 Interupciu už ani nezvažujem a veľmi sa na bábo teším,verím že to zvládnem,ešte raz ďakujem všetkým 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre