Zajtra idem k dr. Podľa menzesu tehotná 4 týždne 5dni ale podla ovulacie o 4 dní viac (ovulacia potvrdená dr.) 1maja som mala ovulaciu a 13 maja pozitivny test a 17 mája krv hcg okolo 600. 8dni ubehlo bude niečo vidieť zajtra na sone? Ďakujem
Ja som išla cca po 7 týždňoch od poslednej menštruácie, keďže mi vyšiel tehotenský test pozitívny. Na sone bolo vidieť iba takú fazuľku.
Ahojte
Nechcem zakladať novú skupinu tak ak môžem spýtam sa tu:
Minulý týždeň som mala príznaky ( naliate prsníky, nafúknuté brucho,zapcha) pozitívny tebotensky test
No od včera žiadne príznaky
Tehotensky test som si nerobila
Zajtra idem k doktorovi
Mala by som byť v 5 týždni
Aj vám sa stratili príznaky a menstruacia nikde ? Tehotensky test pozitívny?....
@sisa0909 Mňa stále bolia prsia a bruško ako na menzes tiež raz ano potom nič..ale každé telo inak reaguje
@karamelka1234 a v ktorom týždni si?
@karamelka1234 zavolaj si dr a povie ti kedy mas prísť. Veľa zdravíčka
Ostala som tehu 23.4 na 100%
( 2 dni po vynechanej MS) 4+3tt iba vysoku sliznicu videla o tyzden neskor uz dutinku ... mam ist az o 3 tyzdne zas
Ja som bola na sono ked mi mesiac meskalo a uz bilo srdiecko
@sisa0909 podľa menzesu 4tyzdne 5dni ale podla ovulácie o 4dni viac
@paulinkaa2 Volala som a objednal ma na zajtra..
@karamelka1234 ano? Mňa moja az keď som bola v 8tt
@paulinkaa2 mne moja Dr. tiez povedala ze skôr ako 8tt nie
Vidier bude najskor az cca v 7tt
@paulinkaa2 pôjdem zajtra uvidím ze čo mi povie...ale keď som bola utorok na krv hcg 600 ale to som išla ci mam vysadiť lieky alebo nie progestanelle
@karamelka1234 Ja som bola tiež tak skoro a bolo vidno gestačný váčok. Dr má objednal pri oboch deťoch takto skoro aby videl či je váčok na správnom mieste a potom v 7-8tt na potvrdenie ❤️
@nina004 ďakujem za povzbudenie ❤🙏
@karamelka1234 ja som bola 4+6 a bola vidiet bublinka v maternici
@karamelka1234 nesla by som este...
Naco tak skoro? Este nebude nic moc vidiet a budes iba zbytocne nervozna. Podla mna skor ako v 7-8.tt to nema zmysel pokial nemas nejake velke bolesti, krvacanie...
@karamelka1234 usg je úplne neškodné aj keby ti ich spravil 1000 počas tehotenstva 🥴 a teda lekár hádam vie, prečo a načo ta objednal. Možno ti nebude robiť sono, možno ti znova len vezme krv. Ja som bola na potvrdenie v 7tt, ale v strese som bola celý čas a tiež by som bola aj keby som išla skôr a nič by nebolo vidieť. A bola som aj potom v strese lebo srdiečko už bilo, ale malý bol stále malý 😂 a aby som ti ešte pomohla, v strese som aj teraz v 35tt a myslím, že už budem do konca života. Len sa menia dôvody a obavy 😆💙 držím palce, všetko bude v poriadku
@paulinkaa2
@nessa123
@lucia7933
@nina004
@sapetka tak baby uz mam sonom potvdene tehu a bolo vidno 3mm mimi nie iba plodovy vak a vychádza podľa sona 5tyzdnov 6dni 🙏❤
@nessa123 ďakujem za povzbudenie ❤
@karamelka1234 to je krasna sprava❤ tak ti prajem nech babo rastie tak ako ma a je zdrave 🙏
@lucia7933 ďakujem ❤
@nessa123 ďakujem ❤
@karamelka1234 To je úžasná správa. Gratulujem 🙂 a prajem krásne pokračovanie až do úspešného konca ☘️
@nina004 ďakujem ❤
Ja som šla k Dr. 3 dni po vynechanej menštruácii, vysmial ma, že som sa asi zbytočné prehnala, ale potom povedal, že nie, už tam videl plodový vak. Dokonca povedal, že pravdepodobne je tehotenstvo vnútromaternicové.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
neviem, ale ja by som tak skoro nesla na usg vysetrenie