Myslíte si že bude vidieť gyn aspoň niečo v 5+3tt ? Bude mi 6dni meškat MS .
@kabba no uvidíme hádam bude vsetko dobre som po potrate tak mám strach 😔
@olivia2001 drzim palce, nech sa zadari! ❤️
Gestacny vak urcite a mozno aj malu bodku. Minimalne moze vylucit mimomaternicove 🙂
Určite gestacny už bude vidieť 🙂
@kabba Ďakujem moc❤️
Super baby nech máte pravdu 🙏
zalezi od ovulacie, ale ak prebehla standardne uprostred cyklu, tak uz by malo byt vidiet neico.
@olivia2001 ja som mala 5+5 aj plodik so srdieckom ..predtym som bola 5+3a nic len taka bodka so zltkovym vackom..drzim palce nech to dobre dopadne🍀
Ahojte baby , dnes som bola na kontrole na kolko všetky testy vyšli pozitívne som v 5tt podľa poslednej menštruácie ale doktor nevidel nič ani gestacny váčok, je možné že tam ešte reálne nič nieje vidno alebo pojde o biochemické tehotenstvo.
@sandy2796 mne dr 5+3 nevidel vôbec nič a poslal ma do nemocnice, nakoľko som spinila ...v nemocnici co bolo o hodinu neskôr našli 1cm vak ,ešte dr,že akože co bol slepý?😄
Čiže,vela závisí od sona ..v nemocnici majú standartne kvalitnejšie, taktiež asi aj o schopnosti dr....
Držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Urcite uz vidno gestacny vak. Tiez som bola na prvej kontrole v tomto obdobi a uz bolo aj malinku bublinku vo vaku vidno 🙂