Bude už vidieť srdce?

viki1100
11. dec 2021

Dobrý večer minulý mesiac 10.11 som bola na druhom iui
a vyšlo to testy vyšli pozitívne aj sono ukazal malú šošovičku ale v care ma zavolali ešte na budúci týždeň v utorok 14.12 na kontrolu srdiečka je možne aby už bolo vivinut srdce? kedže som tehotna podla dr. 4 týždne

viki1100
autor
11. dec 2021
emalka
11. dec 2021

Podla tvojho terminu IUI by na dalsej kontrole malo byt vidiet aktivitu. Ale podla sona to vyzera ze si embryo dava trosku nacas, no zvyknu to rychlo dobehnut ked je vsetko ok 🙂

Budem drzat palce 🙂

viki1100
autor
11. dec 2021

dakuejm no na sone som bola 7.12 a dr. hned videl embryo povedal že je všetko v poriadku a že chce vidieť ešte srdiečko ktore by už 14.12 malo byt vidno aktivita srdiecka a bude spokojný a potom už budem chodiť k svojmu gynekólógovi som prvý krat tehotna nedarilo sa nam skoro 2 roky tak mam trocha obavi či bude všsetko v poriadku preto sa pýtam

tinka_1807
12. dec 2021

@viki1100 Ono trošku inak sa rátajú tie týždne tehotenstva. 4 týždne máš akoby od oplodnenia, ale ono sa to ráta od poslednej MS - štandardne tabuľkovo +2 týždne, čiže eventuelne si v 6 týždni tehotenstva a 4 týždne oplodnena 🙂 ... Mne napríklad bolo srdiečko vidieť až v 8 týždni (6 týždňov po ovulácii), aj v 6tt som bola, no ešte nebolo vidieť, ale lekárka tomu dala ešte dva týždne a potom už krásne bilo. 🙂

any_soj
12. dec 2021

@viki1100 srdce začína biť 22.den po počatí 🙂 to, že niekomu ho vidno skôr či neskôr - kvalita prístroja a poloha dieťaťa.

kristin3558
13. dec 2021

@tinka_1807 my sme srdiecko mali uz 6+1tt cize 4 tyzdne od ovulky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre