Povedzte mi že do tretice to bude dievča 😂😂😂😂 a že tam nevidím že tam je tretí chlapec 😂😂😂
A nemá to tam medzi nožičkami guľky?😉
No neviem, vyzera to na vajka a schovaneho pindika 😀. Ale je nadherny/a 😍.
@martul veď to sa pýtam 😂😂😂
@1234321 nepovedala nic 🙂
@gabrielamodrykonik ale nie 😂😂😂😂😂 tretí chlapec ? 😀😃 doma mám dvoch 🥹😀😀😀
Prepac ale aj ja tam vidim skor chlapca ako dievca 🙈🙈 ale hlavne nech je babo zdrave 🤞
@viky_21 už zas chlapec 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😳😳
Podla mňa tiež chalan..😂 my sme mali synčeka, keď sme čakali dvojičky, strašne som túžila mať dievky a zasa opäť pipiky ale nemenila by som.. stačí jedna drama queen v rodine (čiže ja)🤣
@mamickalisticka to to teda ďakujem 😂😂😂 to už môžem otvárať fľašu vina večer 😂😂😂😂
Radšej asi nie 😂🤦♀️
My sme mali po dvoch dievkach tretieho chlapca, na sone boli so mnou dcery, ta mladsia, ked sa dozvedela, ze chlapec, zadrela - najhorsi den mojho zivota 🙈😂 Lekara skoro zvalilo od smiechu. Hlavne nech su ti krpati zdravi...
Ja vidim krasne pekne vyvyjajuce babo🥰 nech je zdravucky (ano, vidim aj tie gulky😆)
@klarissa25 pitie pohár vina je zakázané ? 😅😅😅
podla mna toto nie je bezny pohlad, podla ktoreho urcuju pohlavie, to by malo byt zdola kuknutem, inac otocene. nase myslenie si ti nepomoze 🙂 fakt sa pytak lekara. ak ta to treapi,priplat si sono ....
zaplat si krvne testy na urcenie pohlavia a budes to mat na 100%🙂
Ďakujem ale myslím si ze keď je niekedy jasne vidieť že je to chlapec nevidím dôvod platiť za sono u mňa to vždy povedali ze je to chlapec a aj bol🙂 ale ďakujem 🙂)
to sa pytas vazne o pohari vina? Jasne, ze by si nemala, ak ti zalezi na svojom dietati
Potom napíš či je to boy alebo girl.
Zakázané nie je..je to o zodpovednosti..keby viem ze som tehotná tak si isto nedám ani pohár vina hlavne na začiatku tehotenstva
@macik166 budem písať 🥰😍😍
@klarissa25 ja niesom na začiatku tehotenstva 🤣🤣🤣 vychovával dve deti 😂😂 a nepijem od rana do večera nie je nato čas niesom žiadna alkoholička 🤣🤣🤣 ale veď jasne mamičky na mk pardon že som sa ozvala 🤣🤣 joj ženy 🤣🤣🤣
@klarissa25 ja som zodpovedná 😊 ale pouvažujem , vďaka za radu 🤣🤣🤣
Ja nepíšem co máš a čo nemáš robiť. Je to samozrejme na tebe 😉
Autorka tu nespomínaj vôbec víno preboha živého zlyncuju tá . Za mna nazdravie . 😘 ja som si dala tiež s mamou pohár proseca a myslím že mala je v uuuuuuuplnom poriadku 😀
No...ja tam vidím gulky medzi nohami 🤪
Ja by som strielala sampus za chlapca, aj za dievca 🙂🍾🥂. Budete mat futbalovu jedenastku, muz musi byt vo vytrzeni 😀.
@nika11103 prečo by som nemala , nebuď to tu hrať noa 😂🤣🤣🤣 nech ma ukrižuju 🤣🤣🤣
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Myslím, že sa pýtaš skoro dosť. 🙂 čo ti povedal lekár? Predsa len MK nie je poradňa pre tehotné