Bude to do tretice dievča?

17. okt 2022

Povedzte mi že do tretice to bude dievča 😂😂😂😂 a že tam nevidím že tam je tretí chlapec 😂😂😂

1234321
17. okt 2022

Myslím, že sa pýtaš skoro dosť. 🙂 čo ti povedal lekár? Predsa len MK nie je poradňa pre tehotné

martul
17. okt 2022

A nemá to tam medzi nožičkami guľky?😉

gabrielamodrykonik
17. okt 2022

No neviem, vyzera to na vajka a schovaneho pindika 😀. Ale je nadherny/a 😍.

autor
17. okt 2022

@martul veď to sa pýtam 😂😂😂

autor
17. okt 2022

@1234321 nepovedala nic 🙂

autor
17. okt 2022

@gabrielamodrykonik ale nie 😂😂😂😂😂 tretí chlapec ? 😀😃 doma mám dvoch 🥹😀😀😀

viky_21
17. okt 2022

Prepac ale aj ja tam vidim skor chlapca ako dievca 🙈🙈 ale hlavne nech je babo zdrave 🤞

autor
17. okt 2022

@viky_21 už zas chlapec 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😳😳

mamickalisticka
17. okt 2022

Podla mňa tiež chalan..😂 my sme mali synčeka, keď sme čakali dvojičky, strašne som túžila mať dievky a zasa opäť pipiky ale nemenila by som.. stačí jedna drama queen v rodine (čiže ja)🤣

autor
17. okt 2022

@mamickalisticka to to teda ďakujem 😂😂😂 to už môžem otvárať fľašu vina večer 😂😂😂😂

klarissa25
17. okt 2022

Radšej asi nie 😂🤦‍♀️

sojorez
17. okt 2022

My sme mali po dvoch dievkach tretieho chlapca, na sone boli so mnou dcery, ta mladsia, ked sa dozvedela, ze chlapec, zadrela - najhorsi den mojho zivota 🙈😂 Lekara skoro zvalilo od smiechu. Hlavne nech su ti krpati zdravi...

mon29
17. okt 2022

Ja vidim krasne pekne vyvyjajuce babo🥰 nech je zdravucky (ano, vidim aj tie gulky😆)

autor
17. okt 2022

@klarissa25 pitie pohár vina je zakázané ? 😅😅😅

ukulela
17. okt 2022

podla mna toto nie je bezny pohlad, podla ktoreho urcuju pohlavie, to by malo byt zdola kuknutem, inac otocene. nase myslenie si ti nepomoze 🙂 fakt sa pytak lekara. ak ta to treapi,priplat si sono ....

darkswan
17. okt 2022

zaplat si krvne testy na urcenie pohlavia a budes to mat na 100%🙂

autor
17. okt 2022

Ďakujem ale myslím si ze keď je niekedy jasne vidieť že je to chlapec nevidím dôvod platiť za sono u mňa to vždy povedali ze je to chlapec a aj bol🙂 ale ďakujem 🙂)

tehulka2011
17. okt 2022

to sa pytas vazne o pohari vina? Jasne, ze by si nemala, ak ti zalezi na svojom dietati

macik166
17. okt 2022

Potom napíš či je to boy alebo girl.

klarissa25
17. okt 2022

Zakázané nie je..je to o zodpovednosti..keby viem ze som tehotná tak si isto nedám ani pohár vina hlavne na začiatku tehotenstva

autor
17. okt 2022

@macik166 budem písať 🥰😍😍

autor
17. okt 2022

@klarissa25 ja niesom na začiatku tehotenstva 🤣🤣🤣 vychovával dve deti 😂😂 a nepijem od rana do večera nie je nato čas niesom žiadna alkoholička 🤣🤣🤣 ale veď jasne mamičky na mk pardon že som sa ozvala 🤣🤣 joj ženy 🤣🤣🤣

autor
17. okt 2022

@klarissa25 ja som zodpovedná 😊 ale pouvažujem , vďaka za radu 🤣🤣🤣

klarissa25
17. okt 2022

Ja nepíšem co máš a čo nemáš robiť. Je to samozrejme na tebe 😉

nika11103
17. okt 2022

Autorka tu nespomínaj vôbec víno preboha živého zlyncuju tá . Za mna nazdravie . 😘 ja som si dala tiež s mamou pohár proseca a myslím že mala je v uuuuuuuplnom poriadku 😀

ajko2011
17. okt 2022

No...ja tam vidím gulky medzi nohami 🤪

gabrielamodrykonik
17. okt 2022

Ja by som strielala sampus za chlapca, aj za dievca 🙂🍾🥂. Budete mat futbalovu jedenastku, muz musi byt vo vytrzeni 😀.

autor
17. okt 2022

@nika11103 prečo by som nemala , nebuď to tu hrať noa 😂🤣🤣🤣 nech ma ukrižuju 🤣🤣🤣

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre