Ahojte! Prosím vás, je normálne, že v 8tt mi ešte vôbec nevykúka bruško? Je to moje prvé tehotenstvo.. Čo som pozerala na niektoré albumy, mamičky tam mali v 8tt už poriadne viditeľné brušká. Kedy ich začalo byť vifieť vám? Ja ho mám úplne rovné. Ďakujem!🙂
To je normalne mne bolo ako tak vidiet okolo 16tt neboj nic nakoniec ho mozes mat take velke ze ti bude zavadzat 😀
@katusik222 ak chces pozri moj album, tam som sa fotila tyzden po tyzdni.. teraz mam este mensie ako vtedy..
@katey Pekná mamička, krásne ti rástlo bruško. 🙂 Tebe už ale vykúkalo v 4tt. 🙂 ja som 8.a nič.
@safranca15 @lopieta Ďakujem vám všetkým kočky za odpov. 🙂
@katusik222 je to uplne normálne, ja som v 13. týždni a až teraz mi zrazu trošku bruško vyskočilo
predtým nič.
celkovo bábätko sa do toho 12. týždna hlavne vyvíja a rastie pomaličky. No od 13. týždna hlavne rastie 🙂
si prvorodička..prvorodičkám bruško vidno až neskor, takže to, že ti bruško nie je vidno v 8tt je uplne normalne 🙂 Pri mojom prvom synčekovi bolo všetkým jasné, že som tehotná až v 5 mesiaci .. 😀
mne zacalo brusko vykukat jak som zacala 6 mesiac aj to vyzeralo ako keby som pribrala na brucho a nie ze som tehotna ... u kazdeho je to ine ... neboj ono este podrastie ma cas na to este par mesiacov 🙂
@zuja14 @rebellefleur @kajam ďakujem vám veľmi pekne!🙂
Neboj sa mne pri prvom tehu začalo bruško vykúkať začiatkom 5-teho mesiaca. Slečna sa narodila a mala 3760g. Teraz pri druhom je to už oveľa skôr.
@katusik222 Este ti nema byt co vidiet, dieta ma iba par milimetrov, az okolo 20-tyzdna to vacsinou zacina byt vidiet.
Pri prvom tehotenstve mi bruško vykuklo až okolo 21. týždňa a teraz pri druhom tak v 19 tt.
@katusik222 Ak je to vase prve tehotenstvo, je to celkom prirodzene. Pri kazdom dalsom tehu je uz maternica elastickejsia, takze "rastie" rychlejsie spolu s dietatkom ;) Aspon teda take mame poznatky od inych mamiciek a aj vlastnu skusenost ;) Koniec koncov, velkost bruska je velmi individualna, u plnsich zien je niekedy tehotenstvo aj v 9mesiaci nebadatelne ;)
V 8. tt. Jsem ani nepoznala, ze jsem těhotná. Žádné břicho.
ahoj, ja som tiež v 8. tt a nič mi nie je vidieť 🙂
ja som tiez v 8, tt a mne trosku viodno. ale to moze byt aj z nafuknutia, tak neviem, ci je to uz babo, kedze ma mozno 1-2 cm
Jasom na tom tak isto 8 tt a dako nic nevidno 🙂
Je to úplne normálne. Ja som sa vydávala v 20 týždni, a až po 20 týždni mi bolo vidieť bruško. Ani som nepriberala, na materskú som išla so 6 kg navyše. Do pôrodu som pribrala ešte ďalších 5 kg. Také som mala oba tehotenská. Decká mali 3 370 g a 3 600 g.
Žiaden stres, aspoň budeš super vyzerať po pôrode. Ja mám krásne brucho, žiadne strie, nič.
Nepanikar 🙂 mne vykuklo ako tak brucho minuly tyzden (19.tt) aj to len vecer. Este teraz na mne okolie nevidi ze som v polke tehotenstva 😀
ja som v 12 pomaly v 13 a zatial nikto nic nevidi len ja nic nezapnem :D
ked som čakala dceru bruško som mala až po piatom mesiaci a to som štýhla
to je uplne individualne ,..kazda sme ina ,..na mne do 7 mesiaca nebolo vidno nic ,..rodila som v oktobri a cele leto som sa vyvalovala v bikinach na plazi ,...moja suseda na toto obdobie spomina "bola si dobre najedena" dokonca mam fotky z dna pred porodom kde mam volny sveter a nevidno tam doslova nic a to sa maly narodil ako "valibuk"
8 týždeň ešte nemusí byť vidieť bruško, najmä pri prvom babatku. Ja som teraz v 8 tt. ale čakám druhe bajby, a mam pocit, že ma začínajú tlačiť džiny. Pri prvom babatku na mne bolo vidieť tehu až v nejakom 5 mesiaci. Tak som sama zvedavá ako to teraz bude prebiehať. Držím prsty.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj. Mne zacalo rast okolo 13tt a aj to som vyzerala ako by som bola viac najedena. 8tt nemusis mat brucho, ved babatko ma milimetre....