Ahojte žienky chcem sa opýtať som 7tt tehotná a bruško už mám ako keby som bola v piatom mesiaci 😂ci je to normálne. známe čo už maju po dve detičky tak vraveli ze v druhom tehotenstve vidno bruško skôr ako pri prvom dieťatku.
Toto je moje druhé tehotenstvo. Môj prvý syn má 12 rokov. No keď si porovnám prvé tehotenstvo sním som mala takéto bruško ako mam teraz v 5tom mesiaci. 😀
Ja si myslim, ze to moze byt, akoze hlava to neberie, lebo to babatenko ma tak 2cm takze uplne ze nic, ci uz je to brusko nafuknute alebo zavodnete ale proste je urcite taka moznost ved to je krasne ale do vianoc to asi neutajis 😂😂
Tak toto sa už zakryť nedá keďže som dost chudá a malička 😂 iba bruško mi trčí a zadok 😂 zajtra idem k lekárovi dúfam ze všetko bude v poriadku. Lebo za 4 dni mi znova bruško narástlo o dosť väčší kus 😂
Cele kuzlo je len o tom ze si povolila to,co si stahovala co ti ostalo po prvom dietati.Zena zisti ze je tehotna,uvolni brucho a preto maju druhorodicky vacsie.Ziadne abrakadabra.
Môže byť. Na nemám nadváhu, ale v prvom tehotenstve ma začali tlačiť nohavice v 9 tt a v druhom hned po pozitívnom teste v 5tt 😂 zrazu som sa strašne nafukla, musela som vytiahnuť tehotenske nohavice. Vôbec sa to ani nedalo utajiť.
@maminkadeticiek fakt?? 😂😂 zasmiala som sa 😂😂
Ja som takto mala - v 6 TT sa ma pýtali či som tehu čiže žiadne utajenie prvý trimestr 😁 to brucho bolo teda hlavne tak veľmi nafúknute .
@lili1002 ano je. Ja cakam prve uz som 33tt. Chuda ako lata som bývala na brusku. A do 10tt kokso hotovy 6 mesiac. Som mala väčšie brucho jak v piatom mesiaci. Sa nafukujes viac na začiatku je to absolútne v poriadku😊😊
Iba tie moje fotky kazdy tyzden vyzeraju komicky ked po 12tt som mala az do 20tt mensie brusko ako na začiatku 😂😂😂😂😂😂
tak mozno teraz rastie rychlejsie a potom to pojde uz standardne 🙂 niektore to tak mozu mat. ale drzim palce aby bolo vsetko v poriadku 🙂
Takže dnes som bola u Dr všetko je v poriadku srdiečko krásne bije❤️ bruško povedal ze je normálne ze mi rastie rýchlejšie 😊 ale niesom v 7tt ale pomaly v 9tt 😂 takže som otehotnela skôr ako som si myslela 😂
@lili1002 ahoj ja to iste 🙈o chvíľu to ani nezamaskujem .ak to pôjde takto ďalej tak neviem …
@lili1002 ja to iste ,,,ako v piatom mesiaci
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A toto cakas prve ci druhe? Samozrejme, moze to byt pravda ak je to druhe, tretie, stvrte,x tehotenstvo, ak je to prve no tak to neviem, ja som este v 6 mesiaci bola plocha