Boli ste tehotná i napriek tomu, že ste mali dva dni menzes?

noemikatka
5. dec 2022

Ahojte baby zvas niektorá tehotna aj napriek ktomu ze mala 2 dní menzes ? Gyn povedala ze je to možné a ze si mam spraviť test keď som jej dnes volala ale ja tomu nedávam niaku šancu 🤣🤣🤣

zojanka
5. dec 2022

@noemikatka áno, stalo sa mi, na začiatku tehotenstva som krvácala a vyzeralo to ako menzes

tuippo
5. dec 2022

@noemikatka záleží aj od toho, aký silný bol menzes

ayanamirei
5. dec 2022

stalo... mala som 3dni menzes aj napriek tomu,ze uz som bola tehotna.

cimage
5. dec 2022

Ano, pri dvoch detoch, bol slaby a trval 2-4dni. Dr hovorila, ze to bolo este uhniezdovanie.

noemikatka
autor
5. dec 2022

@zojanka ja mam som mala 2dni taky klasicky nic silné ale ani nic slabé tak nechám co si mam otom myslieť ty si tušila ze si tehu aj keď si mala ms ci ani nie
@ayanamirei a mala si aj niake príznaky keď si mala menzes ze si sa cítila tehotna ci ani nie

@cimage ako veľmi slabý bol len špinenie ci aj jasná krv?

noemikatka
autor
5. dec 2022

@tuippo taky klasický nič silné ani nič slabé 🙈 ale do dnes má pichá v ľavom vaječníku 🙈

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ayanamirei
5. dec 2022

@noemikatka ked som mala menzes tak este nie, ziadne priznaky... zacali mi v 6tt ako u vsetkych ,tak som vedela v strede cyklu, ze napriek menzesu som zrejme tehotna.

noemikatka
autor
5. dec 2022

@elizabet173
@ayanamirei
No baby to sú dobré správy aj keď sa o babo nesnažím ale nechali by sme si ho určite to mi tak napadlo hlavou ze ženské telo je zázrak ktorý urobí co on pokladá za vhodne 🙈🤣 človek nikdy nevie co od neho má očakávať...čítala som clanky kde baby mali aj 5mes menzes klasicky červená farba žiadne hnedé špinenie.... 🙉 mne ten môj došiel o 2 dní skôr a trval 2 dni🤣🤣🤣 ale pre istotu mam vložku nikdy nevieš ci sa spusti a test vyhodené peniaze necítim sa ako tehu tak to asi nechám tak asi sa len stopol a príde alebo je zázrak a trval len 2 dni🙊🤣🤣🤣

zojanka
5. dec 2022

@noemikatka Mne trvalo to krvácanie asi 3-4dni. Normálne červené krvácanie, ale nie extra silné. Žiadne príznaky som ešte vtedy necítila, ani som netušila že som tehotná. Stalo sa mi to 2x. Že som tehotná som zistila zakaždým až 2 týždne po.

noemikatka
autor
5. dec 2022

@zojanka to muselo byt super prekvapenie😊🙈 a otázočka ešte ak si dostala ms mala si klasické pms krce ci bolest prsníkov

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
noemikatka
autor
5. dec 2022

@elizabet173 ak si dostala ms vtedy mala si aj bolesti ci nie

zojanka
5. dec 2022

@noemikatka nie, ale ja ani normálne nemávam dáke silné pms alebo bolesť prsníkov takže ťažko hodnotiť. Akurát to krvácanie bolo tošičku slabšie ako klasické, možno tak na 75%. Ale ani tomu som nevenovala pozornosť.

noemikatka
autor
5. dec 2022

@zojanka no ja som mala také klasické kŕče aké mávam aj bolest vaječníkov aj krížov prsia boleli mierne ale v deň keď prišla ms prespali tak preto si myslím ze to tehu nebude 🤣

zojanka
5. dec 2022

@noemikatka pozri, ak si dávate "pozor" a mala si menzes, aj keď kratší, tak je naozaj malá šanca že si tehotná. Bolesť prsníkov a menštruačné kŕče nemajú žiadnu výpovednú hodnotu. Ak ti to vŕta hlavou kúp si test za 3€ a uvidíš. (Len nie pepino.)

noemikatka
autor
5. dec 2022

@zojanka ide Oto ze priateľovi to uslo trochu tvrdí on tak preto tu píšem inak by som ani nadtym neuvažovala 🤣🤣🤣

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jeliz59
6. dec 2022

@noemikatka áno mala som.. "menzes" som v 29 tt

noemikatka
autor
6. dec 2022

@jeliz59 ako dlho ti trval a normálny ci len špinenie niake bolesti ci príznaky tehu počas menzesu?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
noemikatka
autor
6. dec 2022

@elizabet173 urobím len počkám lebo ešte sem tam spinim 🤣

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre