Ahojte.
Ak ste niektorá mala tento príznak teda bolesti podbruška - viete ich opísať, prirovnať k nejakej bolesti?
bodavá bolesť v podbruší pri náhlych pohyboch aj bolesti ako na s bez kŕčov.Kŕče nesmú byť počas tehu.
@alison11 ja som 25 DC - ovulacia bola cca 15-17 deň cyklu (neviem presne lebo ovulacny test ukazoval pozitivitu počas všetkých dni) menzes mi chodí 32 deň cyklu.
Cca pred 5timi dňami som začala špiniť - a včera mi začali bolesti v podbruší. Veľmi ťažko sa mi opisujú - nie je to ani alo ovulacia ani menzes. Taký tlak - pichanie - ťah.. nie kŕče ale nepríjemne pocity pri tvrdom a prudkom pohybe. Kamoska mi vraví že či nie som tehotná .. mne to ani nezapadlo že toto by mohlo byť ono?
@vikinka128 Áno presne by to sedelo aj podľa tovjej ovulky približne 10deň sa uhniezďuje od ovulácie cesta do maternice je 5dní približne oplodneného vajíčka takže je to reálne držím palce.
@alison11 ďakujem 🙏🏻 A je reálne, že keď som včera spravila test bol ešte negatívny ?
@vikinka128 ak by si mala mat nejaký tehu priznak tak aj test by mal byt pozitívny.. No možno sa tam nieco deje.. skús o 2 dni
@vikinka128 tvoje bolesti by sedeli na bolesti pri uhniezdovani ja som takéto bolesti mala 3dni nie vkuse rovnaké potom utalo a nič, po zistení tehotenstva v niakom 7tt bolesti ako rozťahovanie maternice. Test bol pozitívny 4dni pred MS.
@vikinka128 áno pri uhniezďovaní je to ok pozri si ak si značíš kedy ste mali sex a odtiaľ musí byť viac ako 10dní min. vtedy už hcg testy určite ukážu //.
@alison11 tak vychádza mi že sobotu - nedeľu by už mala byť slabá čiarka, uvidíme 🤔
@vikinka128 Držím palce 🙂Potom daj vedieť ja čakám z testovaním na pondelok a veru som nedočkavá ale len ak bude meškať.včera som jeden urobila a bieloba bola eštehocmám nočné tento týždeň tak aj to robí veľa že moč je riedený.
@vikinka128 ja som robila woman secret test a ukázal mi 4dni pred MS krásnu ružovú čiarku o 8 večer 😁
@luluska1234 skúsim zajtra.. mala by byt aspoň slabá čiarka 🥴
@vikinka128 daj vedeť, držím palce 🙂)
@vikinka128 Ahoj tak ako?
@alison11 ahoj, dnes z ranného moču test - citlivosť 10, avšak negatívny.. buď som slepá 😁 alebo tam nie je ani duch
Asi to boli nejaké mätúce príznaky niečoho iného. Žiaľ 😒😣
@alison11 😞 žiaľ no
@vikinka128 To mi je ľúto :-/ tak hormóny sa niekedy snami vedia riadne zahrať.Aj ja už mám pred menštruačné bolesti čiže zajtra max. v pondelok budem mať 1dc. Ale ešte nevešiam hlavu.Raz Verím príde časaj na // na testoch.A Tebe držím palce tiež.
@alison11 ďakujem veľmi, ja taktiež držím vam, aby sa zadarilo🙏🏻🙏🏻
@vikinka128 Od večera mi je zle tak som testovala dnes a to pred 2dňami nebolo nič vidieť.
@alison11 gratulujem
@vikinka128 ešte stále sa môže ukázať, ja som robila taky ako urobila alison a vyšiel pozitívny, nezúfaj ešte skus počkať 🙂
@alison11 gratulka veľká
@alison11 gratulujem 😍
@veronikaszabova Ďakujem 🙂
@vikinka128 Ďakujem 🙂 Eštemám strach že ako to celé zvládnem a aj 3smeny...och tak dávno to bolo už čo som bola tehulka a veľmi som sa vtedy vžila do toho že bude aj som nakúpila vtedy kopec vecí pred 3rokmi a opustilo nás v 10tt,dovtedy si asi ani nevydýchnem,že to máme za sebou a neviem ako si to budem užívať.
@luluska1234 Ďakujem a Gratulujem aj ja tebe ak som dobre rozumela z toho testu 🙂 o ktorom si písala.
@alison11 hlavne nestresuj všetko dopadne dobre držím palce 🙂 áno ja som v 15tt🙂
@luluska1234 Ďakujem snažím sa to brať ako to prišlo že bude všetko ok.
@alison11 mne ešte stále (2 dni mešká) neprišiel menzes. Ale spinenie mám - hnedé až také čierne. Test som si ani nerobila keďže sme boli na chate v horách a príjazdové cesta raka že sme radšej nechodili dole.. no neviem, zvláštne
@vikinka128 keď máš tento výtok skús o týždeň až testovať by Ti možno ešte neukázal.Mne pri prvom synovi neukázal len týždeň potom čo ma bradavky svrbeli a často som chodila cikať.Počas tohovýtoku som mala negatívny test až naveľa kolegyňa na mne videla,že často chodím cikať a že ma prsia svrbeli tak vravela,že som tehotná ja somt en výtok brala za ms.A nakoniec naozaj som mala už // potom.
@alison11 len ja mám problém že mám strašne vysoký zápal v krvi kvôli močovým cestám a musím brat silne ATB 😣 chcela som si večer spraviť test, lebo až teraz sa podarilo kúpiť aby som vedela ktoré antibiotiká jesť .. lenže takto vôbec neviem
@vikinka128 Atb. na začiatku neškodív prvých týždňoch kľudne ich uži hlavné je aby si bola zdravá.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
menštručnej - maternica sa zvačšuje