Bolesti v podbrušku a pichanie vo vaječníkoch

sivana09
5. feb 2019

Som uplne na začiatku tehotenstva, test mi opakovane vyšiel pozitivne a menstruacia už mešká. Mam ale niekolko dní bolesti v podbrusku a take akoby krce do vajecnikov.. niečo podobné ako pred menstruaciou. Je to pre zaciatok tehotenstva normálny priznak, alebo moze ist o nieco horsie? Dost sa bojim, kedze moje prve tehotenstvo skoncilo potratom v 9tt, tak mi zdrave a dokoncene tehotenstvo pripada ako velmi malá náhoda prk velmi velkom stasti... Neverim si od potratu

lucka12399
5. feb 2019

@sivana09 ja som tiez na uplnom zaciatku, a bolesti mam tiez take, niekedy velmi silne.. ale zevraj to je normalne 🙂 az keby si krvacala je zle ..

obcansr
5. feb 2019

Ja som to mala na začiatku pri tomto tretom babu. Pokial nie su neznesitelné tie krče a nekrvácaš malo by to byt v poriadku

hanka7951
5. feb 2019

@sivana09 ta bolest a pichanie je na zaciatku uplne normalne, ja som to mala tiez, to sa len maternica rozsiruje..pokial nekrvacas a tie bolesti su znesitelne, tak by to malo byt vsetko v poriadku 🙂 samozrejme najlepsiu odpoved ti da lekar..drzim prsty a gratulujem 🙂

miirabell
5. feb 2019

@sivana09 ja som take mala dost dlho v tehu, takze pokoj 🙂 samozrejme, ak sa ti cokolvek nebude pozdavat, radsej utekaj k doktorovi.

sivana09
autor
5. feb 2019

Dakujem vam vsetkym za odpovede. Trochu ma upokojilo ked citam ze bolesti su normalne... Su take mierne, nic neznesitelne. K doktorovi urcite pojdem, chodim k nemu posledny rok pravidelne, len menstruacia mi mešká zatial menej ako jeden den... Cize je veľmi skoro na doktora

gabuliacik
7. feb 2019

@sivana09 vsetko je vporiadku. Teraz lez a oddychuj vzdy a vsade kde mozes. Nenamahaj sa a nechaj vsetko na chlapa. Za par mesiacov sa narobis az az. Vela stastia🍀

sudan461
11. feb 2019

@sivana09 ahoj mozem opitat ja mam pred menzesom asi tyzden a pol . Ties mam bolesti podbrušku aj navrete prsia bolave bradavky tedt visiel negatyvne .. je tam sanca ze som v tom

gabuliacik
11. feb 2019

@sudan461 mas pms pravdepodobne

sudan461
11. feb 2019

@gabuliacik co je pms? No mam priznaky na tehotenstvo len krami mam dostat teras okolo 17

baby_wanted
11. feb 2019

@sivana09 Ja mam to iste, pichanie v podbrusku🙂 ked to pichne viac vzdy sa zlaknem ze co:D som 6 tyzden

sudan461
11. feb 2019

@gabuliacik u gynekologa som bola pred mesiacom.. na kontrole rocnej a vsetko v poriatku tak som nedockava zufala

sudan461
11. feb 2019

@baby_wanted aj prsia ti tak skoro navreli po tyzdni ?

gabuliacik
11. feb 2019

@sudan461 pms je predmenstruacny syndrom
Vacsinou tehu priznaky su velmi podobne. Vydrz par dni a v den ocakavanej ms si sprav kludne test,drzim palce

baby_wanted
11. feb 2019

@sudan461 nie, rovnako ako pri pms, len cervena neprisla

sivana09
autor
11. feb 2019

@baby_wanted mne to pichanie uz pred nejakou dobou preslo.. dnes som presne 5tt.. tento tyzden sa chystám k doktorovi. Snad vsetko bude ok.

cirilka
19. aug 2019

Dobrý deň prosím poraďte mi.Mala som hnedý výtok,druhý deň má bolia prsia aj podbrusko.Dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre