Bolesti v ľavo dole na začiatku tehu

zarka2020
25. júl 2020

Ahojte baby chcem sa spýtať som v 6tt a mám bolesť na ľavej strane brucha a ide to trochu do stredu brucha čo to môže byť je to moje prvé tehotenstvo a bojím sa

noami12
25. júl 2020

@zarka2020 ahoj ja mam toto iste, skôr si myslím ze to sa maternica pripravuje a tiež raz ma to boli v pravo a potom v strede a tak ako pred menštruáciu alebo 1 deň menštruácie

zarka2020
autor
25. júl 2020

@noami12 ďakujem.. Čakáme bábätko konečne po 3.5 roku manželstva, tak sa bojím aby bolo všetko ôk. A na kontrolu idem o 10 dní

noami12
25. júl 2020

@zarka2020 ja som sa práve včera si robila testiky a vyšli pozitívne všetky 😍 snažili sme sa skoro dva roky tiež mam strach strašný zo všetkého.

luulinkaa
25. júl 2020

Ahoj, zrejme sa ti roztahuje maternica, ja som mala tieto bolesti do cca 10-11tt

dominikak4
25. júl 2020

Ahoj ja som to mala na pravej strane okolo 10 týždňa, myslela som si, že je to slepé črevo. Bola to maternica a pravý vaječník. 🙂

pattinka
26. júl 2020

@noami12
@zarka2020 ja to mam tiež a tiež som zistila vo štvrtok, že som tehotná. 🙏 dúfam, že to tentoraz dotiahneme do šťastného konca, nakolko som v apríli potratila. Tiež sa všetkého bojím. Hádam sa stretneme v spoločnej skupinke aprílovky 2021 🙏😍

noami12
27. júl 2020

@pattinka jeeej 😍 gratulujem, ja práve idem ku gynekológovi aby mi to oficiálne potvrdil a aby som si bola istá ze je všetko v poriadku 😊 verím ze všetky budeme už v apríli maminky a dotiahneme to do šťastného konca 😍

mirkaa222
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pattinka
27. júl 2020

@noami12 dúfam aj ja a držím palce ✊ daj potom vedieť, že ako prehliadka

noami12
27. júl 2020

@mirkaa222 super supre držím palce, gratulujem 😍

Bola som u gynekológa a som v 5 týždni, všetko je v poriadku a o 11 dní ma objednal a potom mi dá už aj tehotenskú knižku keď už bude srdiečko lebo teraz je ešte maličké 😍😘
@pattinka

pattinka
27. júl 2020

@noami12 super, teším sa, dúfam že aj ja takto ❤️

noami12
27. júl 2020

@pattinka a kedy ideš na Gyn? 😍

viikkki
27. júl 2020

Rozťahovanie alebo skôr prípravy maternice, je to normálne 😉

pattinka
28. júl 2020

@noami12 na budúci týždeň v piatok 😇 dúfam, že už bude vidno biť ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre