Ahojte žienky
Som v cca 8.týždni a chcela som sa spýtat, ci aj vy mávate také bolesti v krížoch, úplne ako tlak, potom to na par sekúnd prejde, zas to putuje do podbruska tie kŕče a zas kríze...
Ide ma už poraziť, celu noc som ani nespala, co som nevedela ako si ľahnúť už...
Neviem ci je to z toho, ze cele dni len ležím, lebo mam hematom, ale uz mam obavy, či je všetko v poriadku...
Dakikem
Zajtra idem, tak sa už neviem dockat
dočkať co mi povie 😍
Dufam, že všetko bude v poriadku
@noemi155 je to normalne,teda u vacsiny tehotnych zien.Pri oboch som mala na zaciatku tehu hrozne bolesti v krizoch a podbrusku.Pri druhom dokonca som sla preistotu aj na pohotovost kvoli tomu lebo to bolo ukrutne bolesti,ani lezat ani sediet nic,az mi slzy tiekli od bolesti.No vsetko bolo ok.
Bude este horsie,to su iba zaciatky 😊
Ja som v 7tt a stále ma pichá v podbrušku, štvrtok idem na kontrolu tak sa teším ale zároveň bojím ☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@noemi155 ja som teraz 12tt a tie bolesti mam tiez .. hlavne ked dlho cez den chodim tak potom to je masaker 😀 pytala som sa lekara a vravel ze je to v poriadku.. ale pre tvoju istotu sa spytaj aj svojho gynekologa