Bolesti hlavy a nevolnosť v tehotenstve

slniecko187
17. sep 2020

Ahojte, ma niekto skusenost s brutalnymi bolestami hlavy v tehotenstve? pred tym som taketo bolesti nemala
Ako ste to riesili?
Dakujem

bibg
17. sep 2020

@slniecko187 ahoj, ja som mala naozaj neznesiteľne bolesti hlavy. Jedine čo pomohlo bol paralen. Najviac som mala 2x za deň. Potom som mala mesiac pokoj a potom zase prišiel taký deň keď som myslela že mi hlava vybuchne. Občas keď slabo pobolievala tak som si dala alpu na čelo a na spánky. Inak keď to bolo na nevydržanie tak jedine paralen. Nezabudni to spomenúť dr. ak trpíš častejšie tým. 🙂

ona303
17. sep 2020

Mňa tiež bolievala, od cca 7 tt až po koniec piateho mesiaca. Ale tak, že fu.. Aj 5 dní v kuse. Potom pár dní kľud a potom zase. Tiež som si občas dala paralen, ale žiaľ aj zo tri krát ibalgin lebo to sa nedalo vydržať. Potom som mala takú tu mentolovu čínsku masticku, dala som si ju na spánky, na čelo a pod nos a zatiahla záves, dala štuple do uší a snažila sa spať. Veľa spať. Bola som aj na PN lebo to sa nedalo fungovať.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre