Bolesti bruška a pocit na zvracanie

nikuska93
27. mar 2019

Ahojte žienky snáď sa niekto zapojí. Mám dilemu či môžem byť tehotná. Poslednú menštruáciu som mala 4.3. mám pravidelný 28 dňový cyklus. Samozrejme viem kedy som mala plodné dni aj som to cítila mavam bolestivú ovulácii s priateľom sme išli viac krát naplno takže sa to možno podarilo ale chcem vedieť či už môžem mať príznaky. Dosť ma boli spodok bruška ako pred MS, picha ma raz pravy vaječník potom ľavý ktorý ma ani nezvykol bolieť. Tiež ma pichá do bradaviek a je mi na zvracanie musím sa prinútiť niečo zjesť a za cca hodinu som zas hladná
Mala som nejaké zdravotné problémy podľa gyn. som v poriadku. Neviem či na testovanie nieje skoro...

gabuliacik
27. mar 2019

@nikuska93 priznaky pred ms su velakrat zhodne s tymi tehotenskymi. Ak sa snazite,tehu mozes byt. Za par dni kludne testuj. Drzim palce

nikuska93
autor
27. mar 2019

Nikdy som taketo PMS nemala preto my to nejde do hlavy zase si ani nič nechcem namyslat... Bojim sa len toho že mam dost narocnu pracu a bojim sa ze ak by som bola mozem si ublížiť ☹️ Je tu vela diskusii ale kym sa človek dopatra k niečomu hrozné. MS by som mala mať v pondelok tak skusim v nedelu testnut. dakujem 😃

83lenka83
27. mar 2019

@nikuska93 mne test ukazal 4 dni pred ms

nikuska93
autor
27. mar 2019

@83lenka83 tak zeby som skusila skor? ja som dneska chora ako keby som pila vcera citim sa ako zbity pes hlavu mi ide roztrhnut iba by som spala brusko ani nevravim uz som si musela dat tabletku a kazdu chvilu cikam uz som nervozna z toho... 😒

veronikaszabova
27. mar 2019

@nikuska93 to, ze stale cikas, nie je tehotensky priznak, ktory by si mala na zaciatku

83lenka83
27. mar 2019

@nikuska93 skus mamatest z lekarne, ma dost farbiva v sebe.

nikuska93
autor
27. mar 2019

@83lenka83 oki dakujem za radu skusim ak nic tak pockam na MS istota...

zzuuzziikkee
27. mar 2019

@nikuska93 daj potom vedieť či si tehu...velmi ti to prajem

gabuliacik
27. mar 2019

@nikuska93 ja by som si uz urobila test. Mne tiez ukazal 3dni pred z ranneho mocu

nikuska93
autor
28. mar 2019

@83lenka83 Tak dneska som si robila test ale fakt som musela skulit aby som videla druhu ciarku skor tak z boku bolo vidno farbu ale asi to bude aj tym ze som nerobila z ranneho mocu ja nedockava 😀 kupila som si 4 tak radsej pockam aspon do soboty rana nejdem sa tesit dopredu...

nikuska93
autor
28. mar 2019

A este mam jednu otazocku citim ze na mna nieco lezie ako choroba netusim nikde nechodim nemala som sa kde nakazit mozem si dat paralen? 😏

stasticko_237
28. mar 2019

@nikuska93 mohla by si byť v nejakom 3. týždni.. keďže si mala posledný menzes 4.3. - skús test, ale neviem kedy máš dostať menzes, alebo počkaj dovtedy a ak nedostaneš, tak si sprav.. držím palce 🙂

nikuska93
autor
28. mar 2019

@stasticko_237 Dostat mam 1.4. skusim este v sobotu alebo nedelu rano... pondelok nastupujem do prace po pn a ide o to ze dviham 10-15kg krabice v -20 mrazaku 😏 a potom zas teplo plus 20a viac a bojim sa

83lenka83
28. mar 2019

@nikuska93 ja som mala nadchu v ten tyzden ked som si nasla slabunku ciarku a bolelo ma aj hrdlo.

stasticko_237
28. mar 2019

@nikuska93 aha.. tak to radšej ešte ostaň doma, a ak si tehotná, tak nechoď do práce..... lebo ak zdvíhaš také ťažké veci, aby sa nedajbože niečo nestalo..

nikuska93
autor
28. mar 2019

@83lenka83 ja som vcera kychala cely den a uz lezim s cajom pod perinou, tak mi je ako keby som prechladnuta a tiez to hrdlo no super dufam ze ma to prejde neznasam byt chora ☹️ a dufam ze budu dve // 😃

83lenka83
28. mar 2019

@nikuska93 na hrdlo ofporucam septilen, mozu ho aj tehotne.

roxana1992
29. mar 2019

Mozes mat zapal. Tiez som mala taketo priznaky a beriem antibiotika....

feduska281018
26. apr 2019

Ahoj pravdepodobne budeš v tom. Ja som mala posledne 8.3 menštruáciu a doteraz nič, tiež príznaky tie iste , bolesti pŕs , bolestivé vaječníky pri akejkoľvek aktivite (aj pri smiechu) , závratý, malátnosť a dnes mi oznámila že som v 7 týždni tehotenstva. 🤗

barmankaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre