Ahojte maminky. Zajtra zacinam 7tt, no už dva dni pociťujem bolesti brucha. Ono to je asi blbé to tu rozoberať, ale fakt sa neviem s kým poradiť momentálne. Keď ležím alebo sedím tak je väčšinou vsetko v pohode. Ale akonáhle sa idem postavit alebo vystrieť, tak celé prostredie nad pupkom, až po prsia, hrudný kôš ma páli, a to brucho mám také až kŕče, ako keby som už mesiac nebola na wc. Mám aj nevoľnosti celodenné, a tieto bolesti/kŕče mi to len zhoršujú. Mávali ste takéto pocity ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@elii5 ahoj... Neviem či je to presne také ako ty opisuješ ale ja som tiež mávala v tehotenstve bolesti nad pupkom... Väčšinou to bolo keď som sedela a šla som sa postaviť tak naraz prišla taká pichavá bolesť že som musela ostať sedieť a počkať kým to prejde... Niekedy to trvalo minúty inokedy to prešlo hneď... Mne doktorka povedala že je to v poriadku pretože sa naťahuje maternica a podobne... Je síce pravda že ja som už bola v nejakom 5. Mesiaci keď to začalo... Ale určite skús zavolať svojej doktorke/doktorovi pre istotu 😊