Ahojte, viete mi niektorá poradiť? 13.1. som mala poslednú menstruaciu, test mi vysiel pozitívne, včera som bola na ultrazvuku, ale nič nebolo vidieť a dnes mi vyšli krvne testy s veľmi nízkou hladinou HCG. Vraj môže ísť o skore tehotenstvo ale teda aj o mimomaternicove. Další ultrazvuk mám 21.1., lenže stále mám veľké bolesti v pravej strane, ktora vyraza do krizov a nôh ako keby som mala zápal vajecnika, čo mi teda lekár vylúčil. Ovulaciu som mala 29.1. čo je teda teraz 19. den. Mali ste niektorá takéto bolesti a čo to znamenalo? Čakať ešte 5 dni je pre mna nekonecne....ďakujem
Mirka, ano hlavne vecer, cez den skoro vobec, ale ked si lahnem vecer je to dost zle. Po kolkych dnoch ti zistili, ze islo o MT? Mala si aj ine priznaky?
Ahojte, prave som sa vratila od ineho lekara, lebo moj tento tyzden neordinuje a vyzera to tak, ze sa MT vylucilo, uz bolo vidno 4mm vacok, plod zatial nie. Vraj je este velmi skoro. Takze som sa poucila, ze netreba ist hned 2 dni po vymeskani menstr. k lekarovi, aj ked test mi vysiel pozitivne, pretoze aj hodnoty HCG boli velmi nizke...Takze som sa zbytocne vystresovala aj vdaka tym bolestiam, ale ah tie mi nastastie uz postupne ustupuju. 😀 . Na druhej strane keby to dopadlo opacne bolo by asi dobre hned to vediet 😢.....uz len aby islo vsetko ako ma 😉 Drzim vsetkym palce 😉))))
@paula80 ahoj,chcem sa ta opytat,ze v kolkom TT si bola na tom sone kde dr nic nevidel? lebo ja som bola tiez 7.2 na sone po pozitivnom teste a dr este nic nevidela,bolo to 3 tyzdne od ovulacie,mohlo byt ze to bolo este skoro nato aby tam nieco videla? brala mi aj krv a ta potvrdila tehotenstvo,ziel neviem aka hodnota bola
Ahojte vsetci.MESKAJU MI KRAMI UZ 3TYZDNE UROBILA SOM SI TEST VYSIEL MI POZITIVNY SLA SOM O TYZDEN NATO K LEKAROVI A TEN VYLUCIL TEHOTENSTVO NECHAPEM TOMU SOM STOHO TAKA SNUTNA TAK SOM SA TESILA...SU TIE TESTY AZ TAK NESPOLAHLIVE?KUPILA SOM SI TEN NAJLEPSI CO MI PORADILI V LEKARNI..STALO SA NIEKOMU TAKE NIECO PODOBNE? :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Možno ťa poteším,ale ja som bola na tom podobne ako ty,menštruácia mi meškala týždeň a urobila som si test, vyšiel pozitívne,tak som utekala k doktorovi,no ten tam nič nevidel, zľakla som sa,že či tiež nejde o mimomaternicové teh.,ale ukludnil ma,že je to ešte skoro a mám prísť o 2 týž.na kontrolu,no a vtedy tam už bol 4 mm plodik a bola som 6t.t.,takže sa neboj,vajíčko ešte možno nebolo uhniezdené a preto nebolo nič vidieť.No a podľa tvojich výpočtov,by si mala byť cca.3 týž.tehotná.Ale asi si sa pomýlila v tom ďalšom uzv,máš ho až 21.2.nie?
a mňa tiež strašne boleli kríže,čo už teraz trocha ustúpilo.