Bolesť žalúdka v prvom trimestri

slavkamalicka
15. okt 2017

Bolel vas.niekedy zaludok z nejakeho jedla ? Co.na.to pomaha ???😕

minttu
15. okt 2017

@slavkamalicka Mne byvalo zle permanentne a myslim, ze na to nepomaha nic, akurat cerstvy vzduch.

svetlana35
15. okt 2017

@slavkamalicka mne tiez bolo vzdy zle prvy trimester a posledny trimester. Jedine haslerky a matový caj.Prelezala som len na gauci.

mamaaaaaaaaaaa
15. okt 2017

Ahoj. Mne raz tak bolo zle ale to som uz bola 2 trimestri. Od rana ma bolel zaludok este som tak isla aj na nejake vybavovacky. Bolo to hrozne a ba vecer sa to spustilo a vsetko zo mna vyslo von... Ale predpokladom ze to bolo skor z urieknutia ako tehotenska nevolnost. Za cele tehu som vracala iba raz a citila som sa strasne.. nezavidim mamickam ktore vracaju nontop.

slavkamalicka
autor
15. okt 2017

Nemyslim.nevoľnosť, ale ked nieco zjem boli ma.zaludok

timi_timi
16. okt 2017

@slavkamalicka mňa bolieval, medzi rebrovými oblúkmi som si dlho myslela že žlčník. Všímala som si čo zjem, strukoviny, figy, kapusta ... a hlavne keď som dlho nejedla aj vtedy. Po prvom trimestri to zrazu prešlo. Veľa si nepomôžeš ja som si varila slabunký žlčníkový čaj a ten mi pomáhal., ale len vtedy keď mi bolo fakt už na nevydržanie. Držím palce ono to prejde. 🙂😉 Pre istotu povedz lekárovi na poradni.

slavkamalicka
autor
16. okt 2017

Este dalsia otazka

slavkamalicka
autor
16. okt 2017

Vytoky ? Su o.k? Mam take skor dozlta 😞😞😞

cica120
16. okt 2017

@slavkamalicka och to aj mna :(

dominik29
18. jún 2020

@svetlana35 ahoj ked si lezala tak ti nebolo zle? Lebo ja mam tak ze ked lezim nic mi nieje a ked vstanem, tak mam strasne nevolnosti

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre