Som tehotná v 7tt a malú sme s manželom pohlavný styk. Po pohlavnom styku som mala bolesti vaječníkov. Ako keby ma to stláčalo. Netrvalo to dlho. A prestalo. Nezačala som ani krvácať. Len odvtedy ako keby som nepociťovala že som tehotná. Síce som mala nevoľnosti od začiatku tehotenstva ale posledné 3 dni ani to.Je to možno len v hlave v pondelok idem k lekárovi na kontrolu,ale potrebujem vedieť či to mohlo niečo znamenať. Ďakujem.
@katulienka8654 ja to takto mávam tiež ... nestresuj hlavne, dnes napríklad mňa prestali bolieť prsia a tiež necítim že som tehu, som 14tt ... už som to takto mala
@kolieskova232 ďakujem, určite v pondelok pôjdem k lekárovi a dúfam, že to nebolo nič vážne
@donya je to ťažké nestresovať, aj keď viem že treba byť v kľude. Ďakujem za povzbudenie, dúfam, že bude všetko ako má byť
ja viem, ze je tazko sa nad tym nejako netrapit, no myslim si, ze to bude vsetko ok. k lekarovi chces ist kedy? nemala by si to odkladat
@1didiana1 idem v pondelok na poradňu neodkladám to, len môj lekár v piatok nerobí, žeby som tam skočila ešte dnes
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katulienka8654 mohlo to byt cokolvek, treba ist k tomu doktorovi a hlavne nestresovat!