Bolesť vaječníkov po pohlavnom styku v 7tt.

katulienka8654
17. jan 2020

Som tehotná v 7tt a malú sme s manželom pohlavný styk. Po pohlavnom styku som mala bolesti vaječníkov. Ako keby ma to stláčalo. Netrvalo to dlho. A prestalo. Nezačala som ani krvácať. Len odvtedy ako keby som nepociťovala že som tehotná. Síce som mala nevoľnosti od začiatku tehotenstva ale posledné 3 dni ani to.Je to možno len v hlave v pondelok idem k lekárovi na kontrolu,ale potrebujem vedieť či to mohlo niečo znamenať. Ďakujem.

kolieskova232
17. jan 2020

@katulienka8654 mohlo to byt cokolvek, treba ist k tomu doktorovi a hlavne nestresovat!

donya
17. jan 2020

@katulienka8654 ja to takto mávam tiež ... nestresuj hlavne, dnes napríklad mňa prestali bolieť prsia a tiež necítim že som tehu, som 14tt ... už som to takto mala

katulienka8654
autor
17. jan 2020

@kolieskova232 ďakujem, určite v pondelok pôjdem k lekárovi a dúfam, že to nebolo nič vážne

katulienka8654
autor
17. jan 2020

@donya je to ťažké nestresovať, aj keď viem že treba byť v kľude. Ďakujem za povzbudenie, dúfam, že bude všetko ako má byť

1didiana1
17. jan 2020

ja viem, ze je tazko sa nad tym nejako netrapit, no myslim si, ze to bude vsetko ok. k lekarovi chces ist kedy? nemala by si to odkladat

katulienka8654
autor
17. jan 2020

@1didiana1 idem v pondelok na poradňu neodkladám to, len môj lekár v piatok nerobí, žeby som tam skočila ešte dnes

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre