Bolesť v podbrušku v 10. týždni.

silvicka247
13. mar 2020

Ahojte, dnes mam neustalu bolest v podbrusku, uz sa zacinam bat. Krv ani spinenie nemam. Velmi sa bojim. Co by ste mi poradili? dakujem

bibg
13. mar 2020

@silvicka247 skus si dať magnezium, vylož nohy čo najvyššie. Podopri si ich vankúšom alebo vyloz na operadlo sedačky. Ak to neprestane volaj dr. Určite by som nešla v týchto dňoch do nemocnice.

silvicka247
autor
13. mar 2020

@bibg dakujem. Je to dost neprijemne aj krize ma bolia, dufam ze bude vsetko ok.

kristi40270
16. mar 2020

Určite sa porad s lekárom mne tvrdne bruško ale doktor povedal ze je to normálne

gabrielapatrik
18. mar 2020

@silvicka247 ahoj stale citis bolesti? Ja od vcera non stop a uz som uplne hotova :(

12didi12
19. apr 2020

@bibg ahoj ja som teraz v 10tt a mam bolesti v podbrušku a krížoch dosť silné.. Ú teba bolo všetko v poriadku?

bibg
19. apr 2020

@12didi12 ahoj 🙂 áno všetko v poriadku 🙂 dnes som v 15 tt ale od 11 tt beriem utrogestan 🙂

silvicka247
autor
20. apr 2020

@12didi12 ahoj u mna to bolo asi roztahovanie maternice lebo odvtedy nastastie nic musim zaklopat 🙂 urcite sa ale sleduj pokial by si mala krv alebo nieco podobne sup na pohotovost a daj si magnezium 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre