Baby prosím poraďte, čo na strašnú bolesť sedacích svalov, ktorá vystreluje do krizov...nebolí ma to len keď ležím. Som v 11tt. a popritom mám hematóm..Bolelo ma to už aj dni pred tým, no dalo sa to vydržať.. Dnes som však takmer celý deň stala na nohách a teraz mi je do plaču, keď mám čo i len prejsť na wc.. Neviete mi poradiť, či si to môžem skúsiť nahrievať alebo nejaké obklady davat?? Ďakujem
@romanka_369 pfuu, preboha nestras 😭😭 to nezvládnem...
Ahoj ,mala som to asi 3tyzdne...treba veela masirovat,ja som masirovala alpou ..
@19barbi19 Mne ked vystrelovala bolest v sedacom svale pomohla fyzioterapeutka. Velmi mi zatahovalo aj krize a pravy bok a ozaj jedine ona vzdy bud cvicenim alebo natahovanim pomohla. Po.porode na mne stale aplikuje ultrazvuk a po hodke som ako znovuzrodena. Mna po porodoch aj kostrc casto bolieva a uz mam svoje cviky, ktore na 80% problem odstrania a fyzio uz len doladi zvysok.
@19barbi19 ahoj ja som v 9 tyzdni a aj ja mam bolesti sedacieho svalu.Po 1 porode som zistila ze sa mi kostrc prelomila a zle zrastla..urcite preto ma to teraz boli..ja ked dlho stojim,sedim tak sa potom nemozem ani poriadne postavit tak ma boli zadok..a niekedy mi to vystreluje do lavej nohy.Na tyzden mam poradnu tak sa chcem opytat ci na to nieco nie je..mozno viac magnezia.Aj nad cvicenim som rozmyslala,ale vobec neviem ake je na to vhodne..ked si predstavim vydrzat do toho 9 mesiaca,je to este dlhy cas🤔
@chichi29 ahoj mozem sa ta opytat ake cviky ti pomahaju na zadok,kostrc?Po porode musim aj ja vyhladat fyzioterapeuta ak vie zmiernit bolest.Po 1 porode ma zacala boliet ale asi az po roku..najprv som si myslela ze mam zapal sedacieho nervu ,ale vysetreniami sa zistilo ze sa mi kostrc kus skrivila (bud starym padom na korculiach alebo porodom) dovnutra ale ze 2 porod mi s tym moze pomoct a vyrovna to..len keby neboli tie bolesti..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@19barbi19 ahoj.. Ja som to mala pocas celeho tehotenstva.. Neskutocna bolest hlavne ako vravis po celodennom státí🙁..kolko krat sa mi az noha podlomila.. Nepomahalo mi vobec nic..ja som mala brat len magnezium podla doktora lebo mne aj ruky strasne trpli ale nepomahalo.. Ked som porodila do tyzdna vsetko prešlo 🙏.. Tak treba hlavne vydrzat a vela oddychovat🙂