Bolesť krížov v 1. trimestri

wiwihc
30. aug 2018

Dievcata, aj vy ste zazivaliv prvom trimestri bolest krizov? Alebo aj navalove bolenie brucha a krizov ako by vam mal zacat menzes?

obcansr
30. aug 2018

Ano ja už teraz pomenej ale na začiatku často ako na menzes síce nie kríze ale podburško. To časom prejde,

janulka2811
30. aug 2018

Nielen bolest ale hroznu bolest v 1.trim.
Prejde to v druhom a ked nie v druhom tak v tretom budu boliet opat ... vyckaj do porodu,potom ta budu boliet uz menej 😂😂😂

conspi
30. aug 2018

@janulka2811 a tesne pred pôrodom tie kríže budú bolieť ešte viac tak len vydržať 😂

wiwihc
autor
30. aug 2018

@janulka2811 🤣🤣🤣

34michaela
30. aug 2018

Ano pri oboch tehotenstvach som mala velke bolesti v krizoch ale v podbrusku najviac,ako pri menzese.No pri druhom tehu tak v 7tt som mala neznesitelne bolesti az ma krcilo na gauci,radsej som bezala na pohotovost,chvalabohu bolo vsetko ok.Aspon mi dali injekciu od bolesti

alexmar
30. aug 2018

Bolesti som bohuzial mala skoro cele tehotenstvo a dost mi pomahala tato mast:
https://www.pilulka.sk/cosmos-active-hrejivy-kr...
Cez pilulku to mali vzdy skladom a ak si toho objednas i viac tu je typ na zlavu:
https://www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/

janulka2811
30. aug 2018

@conspi no to ano,potom si uz nebude stazovat ked ju sekne v krizoch,porodne bolesti v krizoch su nenahraditelne 😂😂😂

ettie
30. aug 2018

Tiez ma silni boleli krize a brusko. Zatial bolo vsetko ok. Som 10tt,krize lepsie, podbrusko ese kus ostalo ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre