Boleli vás vaječníky na začiatku tehotenstva?

zuzka409
13. máj 2012

Ahojte, boleli Vás vaječníky na začiatku tehotenstva ?dakujem za odpovede :D

mia258
13. máj 2012

Mňa bolia aj teraz v 20tt, ale keď som to spomenula dr. povedal, že to je normálne, žiaden problém.

acikaa
13. máj 2012

mna boleli a hlavne na pravej strane-to som si myslela ze budem mat zapalene slepe crevo a nakoniec sa z toho vyklulo babatko 🙂

pingu1
13. máj 2012

mne museli dat paracetamolove cipky proti bolesti.

vvia
13. máj 2012

boleli 🙂

montinka
13. máj 2012

mna bolia este aj teraz a to som uz v 22 tt kolkokrat ma tam tak spicha ze si musim na chvilu lahnut....

bublinka1972
13. máj 2012

Boleli a ešte ako...k lekarke som išla s tym,že to bude určite zápal a nakoniec čakame babo.termin mam v juli... 😀

riela
13. máj 2012

áno boleli

wewe22
13. máj 2012

ano stale som cakala ze pride mrcha a ona prisla sasena

jajuuus
13. máj 2012

ano boleli, pár krát ma v nich aj perfektne pichlo, až ma pokrčilo 😀 no a v oboch prípadoch to bolo tehotenstvo... aj teraz ma ešte pobolievajú občas 😉

ematko29
13. máj 2012

aj mna boleli na začiatku tehotenstvva

janica81
13. máj 2012

jej baby, normalne mi odlahlo ako Vas citam...aj mna strasne bolelo podbrusko, pichalo ma stale , momentalne je to treti tyzden...a tiez sa z toho vyklulo mimi..som rada,ze to je normalne, a dufam ze nam to vsetkym prejde!!!

pimpulienka
13. máj 2012

Ano cítila som podbruško hlavne teda na začiatku tehotenstva

graceful9
13. máj 2012

nenormálne ma boleli,,,,

mucher
14. máj 2012

áno

ivett1
14. máj 2012

áno, aj pri jednom a aj pri druhom😉

martaniana
14. máj 2012

áno

marianka0101
14. máj 2012

boleli aj bolia - pobolievajú...

noname26
17. júl 2012

🙂 ano, bolia, raz jeden, raz druhy, som sa bala ze to je mimomaternicove a zatial gulicka sedi v maternici

horseshoe
17. júl 2012

Ano boleli ma vajecniky a aj podbrusko. V 6tt som sla prvykrat k dokimu a nasadil mi hned duphaston(kvoli mojim nie velmi pravidelnym cyklom-vtedy je znizenz funkcia zlteho telieska vyzivovat plod) Ako som to zacala brat bolesti pominuli a teraz ma nieco zaboli fakt zriedka. 😉

monikah135
17. júl 2012

ano boleli, kazdy den som si myslela ze ma prijst to co teraz dlho nepríde 😉

anjelik2509
17. júl 2012

mňa bolelo všetko, aj maternica, aj vaječníky, ako pri menštruácii, ešte som sa čudovala, že tak skoro mi má prísť a ono to už bola Emka 😀 ale potom sa to asi po dvoch-troch mesiacoch ukľudnilo...Teraz ma bolievajú len čase ovulácie...🙂

nika1368
22. júl 2012

baby ja som asi 1-2 tt (teraz so robila test ) podbrusko ma boli ako pri mrche, a aj prsia mam nafuknute ako balo 😀

zuzanka.h
22. júl 2012

hej hlavne ľavý a ako ☹

lucka1987
23. júl 2012

ano boleli .

lienka1701
9. dec 2012

som rada že v tom nie som sama...vaječníky pobolievajú i mňa...najhoršia je tá bolesť ked zrazu vstanem a pokiaľ sa neposadím späť tak to neprestane....ale dá sa to vydržať 😉

kotatko1232
9. dec 2012

ano aj mna boleli kazdy den a asi 2 tyzdne ale eraz uz Ok

nikinikoleet26
11. feb 2023

Dobry večer prajem všetkim😊 viete,asi som tehotna,spravila som si 3 tehotenske testy a všetky mi vyšli pozitivne,☺️môžem sa spytat,je normalne že ma boli v pod bruchu a vaječniky?ak daj bože som tehotna je to prvi krat😊😏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre