Ahojte, boleli Vás vaječníky na začiatku tehotenstva ?dakujem za odpovede :D
mna boleli a hlavne na pravej strane-to som si myslela ze budem mat zapalene slepe crevo a nakoniec sa z toho vyklulo babatko 🙂
mne museli dat paracetamolove cipky proti bolesti.
boleli 🙂
mna bolia este aj teraz a to som uz v 22 tt kolkokrat ma tam tak spicha ze si musim na chvilu lahnut....
Boleli a ešte ako...k lekarke som išla s tym,že to bude určite zápal a nakoniec čakame babo.termin mam v juli... 😀
áno boleli
ano stale som cakala ze pride mrcha a ona prisla sasena
ano boleli, pár krát ma v nich aj perfektne pichlo, až ma pokrčilo 😀 no a v oboch prípadoch to bolo tehotenstvo... aj teraz ma ešte pobolievajú občas 😉
aj mna boleli na začiatku tehotenstvva
jej baby, normalne mi odlahlo ako Vas citam...aj mna strasne bolelo podbrusko, pichalo ma stale , momentalne je to treti tyzden...a tiez sa z toho vyklulo mimi..som rada,ze to je normalne, a dufam ze nam to vsetkym prejde!!!
Ano cítila som podbruško hlavne teda na začiatku tehotenstva
nenormálne ma boleli,,,,
áno
áno, aj pri jednom a aj pri druhom😉
áno
boleli aj bolia - pobolievajú...
🙂 ano, bolia, raz jeden, raz druhy, som sa bala ze to je mimomaternicove a zatial gulicka sedi v maternici
Ano boleli ma vajecniky a aj podbrusko. V 6tt som sla prvykrat k dokimu a nasadil mi hned duphaston(kvoli mojim nie velmi pravidelnym cyklom-vtedy je znizenz funkcia zlteho telieska vyzivovat plod) Ako som to zacala brat bolesti pominuli a teraz ma nieco zaboli fakt zriedka. 😉
ano boleli, kazdy den som si myslela ze ma prijst to co teraz dlho nepríde 😉
mňa bolelo všetko, aj maternica, aj vaječníky, ako pri menštruácii, ešte som sa čudovala, že tak skoro mi má prísť a ono to už bola Emka 😀 ale potom sa to asi po dvoch-troch mesiacoch ukľudnilo...Teraz ma bolievajú len čase ovulácie...🙂
baby ja som asi 1-2 tt (teraz so robila test ) podbrusko ma boli ako pri mrche, a aj prsia mam nafuknute ako balo 😀
hej hlavne ľavý a ako ☹
ano boleli .
som rada že v tom nie som sama...vaječníky pobolievajú i mňa...najhoršia je tá bolesť ked zrazu vstanem a pokiaľ sa neposadím späť tak to neprestane....ale dá sa to vydržať 😉
ano aj mna boleli kazdy den a asi 2 tyzdne ale eraz uz Ok
Dobry večer prajem všetkim😊 viete,asi som tehotna,spravila som si 3 tehotenske testy a všetky mi vyšli pozitivne,☺️môžem sa spytat,je normalne že ma boli v pod bruchu a vaječniky?ak daj bože som tehotna je to prvi krat😊😏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mňa bolia aj teraz v 20tt, ale keď som to spomenula dr. povedal, že to je normálne, žiaden problém.