Bola niektorá z vás sama na 1. screeningu?

15. okt 2023

Čaka ma prvotrimestralny screening, ale vaham, či tam vziať aj muža alebo nie. Na ten druhy a treti určite vezmem, ale ten prvy ešte sama neviem čo ma tam čaká a tak. Bola niektora z vas aj sama? Ďakujem.

beatrixx1525
15. okt 2023

Bola som s priateľom ale dovnútra ho aj tak nepustili takže... 🤷‍♀️

autor
15. okt 2023

@beatrixx1525 fakt? Prečo?

gejb
15. okt 2023

Bola som sama, muž dovnútra nesmel. Na tom prvom tam aj tak veľa neuvidí...

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. okt 2023

@gejb a prečo nemohol? Stále to čítam o tom, že každá šla s mužom,tak som z toho taká🙈

gejb
15. okt 2023

Každý doktor to ma asi inak. Ten môj necháva doprovod čakať v čakárni 🤷‍♀️

ariannazara
15. okt 2023

Môj muž robí v zahraničí na všetky som chodila sama, aj som rodila sama 😅

autor
15. okt 2023

@gejb ahaa no výborne, tak to v tom prípade asi nebudem hrotiť😅 ďakujem🙂

autor
15. okt 2023

@ariannazara vybavené😅 ale áno, chápem to, veď sú situácie, že sa nedá 🙂

syslik81
15. okt 2023

ja som bola sama na vsetkych .. teda sama ako sama...mla som malu v sebe lol .. takze uz vtedy sa z nas stala nerozlucna dvojka :-P

nevenka
15. okt 2023

Sama som bola na vsetkych 4, neviem, robi tam vaginalne sono, vidno tam machulku. Pomeria, co treba a vacsinpu mi robil aj foto, taka mini fazulla to bola a muzovi to stacilo.

ariannazara
15. okt 2023

A aj keď bol doma tak nešiel. Načo? 😅 ja také veci vôbec nepreživam, od mala som chodila s malým sama na poradne k doktorovi. Nevidím dôvod všade vlacit muža.

bu1bu
15. okt 2023

Okrem posledneho screeningu kde bol so mnou manzel ( aj to cakal vonku) som bola sama.

minesasubu
15. okt 2023

Ja som chodila sama , doktorka mi vzdy nahrala na usb 3-4 fotky a doma sme lustili kde je maly 🙂
ale na morfologickom bol somnou tam uz bolo krasne vsetko vidno

banalu
15. okt 2023

Vdaka pandemii som bola sama, ak by sa dalo, zobrala by som ho.

majlo1234
15. okt 2023

Bola som vsade sama, tiez vdaka pandemii, niezeby sa on nejako trhal ist

mima1608
15. okt 2023

Bola som sama. Muž bol akurát v 20tt na 4d sono so mnou a potom raz u mojej gyn (okolo 30tt) ale to frflal, že tam aj tak nič nevidel 😂

allsa
15. okt 2023

Manžel ma čakal pred nemocnicou. Nechcel ísť. Už len to množstvo ženských pohľadov v čakárni mu vadilo. A do amb. tiež nepúšťali.
Mne to osobne nevadilo, hlavne, že ma tam odviezol, aby som nemusela ísť busom. Aj bez toho sme sa tešili spolu.

226lenka
15. okt 2023

Na všetkých troch ultrazvukoch som bola sama

babulkomale
15. okt 2023

Ano bola.

koniarova
15. okt 2023

Na všetkých som bola sama.

kvadrinkaaa
15. okt 2023

Moj pri prvom nebol nikde a teraz iba na morfologickom sone v 20tt

angeli121212
15. okt 2023

Ja som bola na každom sama vnútri a pohoda 😊 muž ma čakal v čakárni kedže ma vozil k lekárovi

denden77
15. okt 2023

moj bol len na morfo sone v 32tt 🤷‍♀️😊

pandeia
15. okt 2023

Bola som sama, nevidim dovod tam tahat muza, aby tak akurat zaberal miesto v cakarni. 😄

ivangeline
16. okt 2023

Hmm. Vzdy som bola sama. :D

selena_luna
16. okt 2023

K mojej dr nesmie ziadny doprovod, vzdy som sama.

yamahka
17. okt 2023

Odkedy som tehotná, tak chodím len s mamou či s mužom ku gyn. A nemá s tým problem gyn a je úplne v pohode 🙂

radacak
21. okt 2023

Chodím sama...ale manžel má vždy čaká vonku v aute..aj pri dcére som chodila sama

ysseba
21. okt 2023

Ja som bola vzdy u gynekologa sama. Aj na 3D, vsade. Ani pri porode som ho nechcela, ale na natlak sestricky prisiel, kedy sa ma stale pytala ci nechcem aby prisiel a ze by to bolo dobre. Po 10tom raze som to uz psychicky nevydrzala a nemala som naladu popri bolestiach diskutovat este aj s nou. Ale SAMOZREJME ho poslala do bankomatu aby zaplatil ze otec pri porode a potvrdenie o zaplateni ziadne. Co dodat 😂🤷🏼‍♀️ a aj tak onedlho porod prestal postupovat a isla som na sekciu. Inak s manzelom sme spolu uz XY rokov, od strednej skoly, velmi sa lubime a rozumieme si, stojime pri sebe, ale proste su situacie kedy pri mne stat (a to doslova stat) nemusi a vysetrenie u doktora a porod su presne tie situacie. Inak s deckami ma perfektny vztah, dokaze ma zastupit na 100% a bolo to tak uz od narodenia deti, vtedy som mu hovorila, ze ma len jednu chybu - ze nevie nakojit 😂 takze nijako tym nas vztah ani jeho vztah k detom neutrpel. Ale samozrejme - kazdy nech robi tak ako citi, tak aby dobre bolo pre neho ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre