Bojím sa, či bude bábu biť srdiečko

domka133
21. mar 2017

Ahojte zienky zajtra idem na sono ci nam bije srdiecko strasne sa bojim ze nebude...aj z vas niektora sa takto bala? Lebo ja strasne stresujem.😕

nerko
21. mar 2017

@domka133 stres Ti nepomoze, ani babätku. Snaz sa mysliet pozitivne. Vsetko bude, tak ako ma byt a verim ze aj ❤️ bude bit ako zvon.

pribinak
21. mar 2017

k comu je toto dobre? ved treba byt naladeny pozitivne a verit, ze vsetko je OK, mas nejaky realny dovod obavat sa, ze nie je vsetko OK

moni244
21. mar 2017

Nie, nestresovala som sa, naco si privolavat to zle?

lucka8787
21. mar 2017

@domka133 jasne že bude biť, o tom nesmieš pochybovať.Držím palce👍🙂 daj vediet

domka133
autor
21. mar 2017

Dakujem zienky chytam stavy raz je skvelo a raz strasne...naladicky co vam poviem 😘

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katka553
21. mar 2017

Neboj sa, určite bude všetko v poriadku, hlavne pozitívne myslenie, držím palce 🍀 ❤

kacenka2803
21. mar 2017

@domka133 mysli pozitívne ubližujeme tím sebe aj babetku hlavu hore jasne že babetku bude byť srdiečko uži si pohľad na sono keď tam uvidíš bijuce srdiečko 😀

matkakes
21. mar 2017

Ahoj
@domka133 tak preživame to iste, ja idem zajtra tiež a mala by som isť kvoli srdiečku, ale jako pišu baby, kde niesu žiadne problémy třeba sa spravne naladiť 🙂 držte sa zajtra a daj vedieť

domka133
autor
22. mar 2017

Ahojte zienky uz som kludna bije nam ❤ ako hrom 😘

iwet25
22. mar 2017

@domka133 ano bala som sa, teraz je to uz lepsie. A dovod obavy bol ze kamoska tak potratila v 7tt a este tu som kadeco citala. Tak uz necitam nic tu radsej, aj doktorka mi vravela ze lepsie necitat. Ja som necakala ze tak velmi sa budem bat prvy trimester aby dobre dopadol. Este to z mojej rodiny ani nikto nevie ze cakam bejby, az zajtra im poviem.

denisa87
29. mar 2017

Ahoj baby,zajtra to caka mna,a strasne sa bojím,dufam ze bude vsetko v poriadku😨

matkakes
29. mar 2017

@denisa87 mne napr nepočuvala nakoniec, iba pozerala činnost, ale nepočula som nič 🙂 třeba byť v pohode a bude aj mimčo v pohode, drž sa 🙂

sisa203
31. mar 2017

Dobrý den, chcem sa spýtat, som v 7. tyzdni (realne podla MS by to mal byt 9tt) a dnes som bola na ultrazvuku, srdiecko bije, babatko má 0,75 ale ze dutinka by mala byt vacsia, ze je nejaka malá je to normalne? nemate nejake skusenosti?... a dotoho špinimn trochu... beriem duphaston aj ascorutin. som z toho vsetkeho mimo. dakujem pekne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre