Bojím sa, či bije srdiečko

gabikacentrum
7. mar 2018

Som 6+1TT v sobotu som bola na pohotovosti kvôli špinenie pichli mi infekciu a poslali domov že je všetko v poriadku ale nebolo vydno akciu srdiečka že je to ešte skoro o týždeň mam ísť ku svojmu gynekológovi ale neviem prečo ráno vždy spinim potom to ustáli a tak to je už od vtedy bojím sa ze to nieje v poriadku bolia ma aj kríze a v noci sa často kvôli tomu napína nemôže to ma súvist štím že ráno spinim

martinab1
7. mar 2018

srdiečko začína biť až v 6tom týždni, možno preto ho nepočuli lebo to bolo ešte skoro a je kopec žien čo špinia dlhšie počas tehotenstva, ak ti vraveli,že je to okej, tak si myslím že to tak aj bude, kríže ťa môžu bolieť kvôli tomu,že si tehu a nevoľnosti k tomu patria tiež, každá žena je iná niektoré maju ranné nevoľnosti, niektoré celodenné, niektorým byva zle ku večeru, tu injekciu čo ti pichli bola najskôr na podržanie plodu aby nenastal potrat, tak teraz len oddychuj nenamáhaj sa veľmi a hlavne nestresuj sa stále kvoli niečomu, teraz musíš byť v kľude, držim prsty 🙂

shades3
7. mar 2018

ahoj, ja som spinila v 7tt a potom znova v 9tt, a vsetko bolo ok.. dali mi sice lieky, ale to preventivne (progesteron), to sa dava aby sa podporilo udrzanie babatka, i ked v pripade, ze to priroda nechce, tak sa to aj tak nepodari.. ale nemusi to nic zle znamenat, mozu ti praskat cievky a to spini.. presne ako pise martinab1, srdiecko az neskor vidno, mna preto az na 8tt objednali, aby ho pozreli.. skus sa ukludnit, a vydrzat, ine sa neda xx drzim palce!

harmona
7. mar 2018

Hlavne by si sa mala ukludnit a verit, ze to bude vsetko ok. to je teraz najdolezitejsie, tvoja dusena pohoda. Vie to spravit zazraky

gabikacentrum
autor
7. mar 2018

dakujem baby za pozbudive slova

bafka
7. mar 2018

@gabikacentrum ja som krvácala asi 3-4 dni tiež tak začiatkom teho, dali mi duphaston a brala som ho celý 1.trimester. Na udržanie bábätka. A všetko bolo ok vždy, aj keď som sa veľmi bála. Ale ono fakt psychická pohoda je to najlepšie čo môžeš urobiť pre maličké 🙂 Držím veľmi palce! 🙂

fiffinkaa
7. mar 2018

ja som špinila do 9tt, mala som bolesti, pichanie v oblasti maternice, vaječníkov, bolesti krížov a všetko okej..užívaj kyselinu listovú a ver tomu že v brušku je vš.ok

tova
7. mar 2018

ja som spinila cely prvy trimester aj cervenu krv a nic mi nepichali. Povedali ze nic s tym aj tak nespravia, na zachranu je skoro. Nastastie vsetko dopadlo dobre. Spinenie na zaciatku je bezne, ked budes rozmyslat kazdy den nad tym ci vsetko je v poriadku tak psychicky jedine dosiahnes uzkost a depku.

akopprincezna
22. mar 2018

Ahojte, ja som tiez spinila, dali mi duphaston. Potom sa to ustalilo, ale ked mam v praci sialenstvo, zase sa to zavse objavi. Tak dufam, ze to bude ok. Som 5+3, v pondelok, 4+6 mi lekar potvrdil tehotenstvo sonom. Bol tam ale len vacok 4.3 mm. Myslite, ze je to v poriadku? Dalsiu kontrolu mam az o 3 tyzdne... Takze az potom zistime, ci sa mu rozbuchalo ❤️

shades3
22. mar 2018

@akopprincezna rozbucha x musis mysliet pozitivne x 😘😘😘

akopprincezna
22. mar 2018

@shades3 dakujem. Dufam... Strasne sa mi vlecie cas. Uz nech je 9.4🙈

diana20
22. mar 2018

Ha som v začiatkoch oboch tehotenstiev spinila dva alebo tri týždne a všetko je v poriadku 😉držím palce aby aj tebe všetko dobre dopadlo ☺️ daj potom, vedieť

akopprincezna
22. mar 2018

Dakujem

shades3
22. mar 2018

@akopprincezna verim.. ale neboj sa 🙂 bola si este velmi skoro - ja som bola tiez v 5tt, a mi potvrdil, a az na 9tt mi dal termin kvoli akcii srdiecka 🙂 je to bezne, skus sa nestresovat velmi xxxxx

adika84
4. apr 2018

@gabikacentrum ahoj ako to dopadlo? Všetko bolo OK? Lebo aj ja som teraz v 6tt a spinim sem tam bola som aj na kontrole ale iba zobrali krv hcg bolo vysoké tak ze to je OK. O 2 týždne máme ísť na ultrazvuk tak to bude čakanie

gabikacentrum
autor
4. apr 2018

@adika84 ahoj áno srdiečko bolo vydno už v 7+5 ale spinim som špina ale už sa to chvála Bohu u stalo držím ti prsteky neboj bude dobre keď sa dá tak oddychuj

adika84
4. apr 2018

@gabikacentrum gratulujem 😊 jasné som PN oddychujem. A čo povedali na to špinenie? Lebo ja to mam trochu na intimke nieje toho veľa ale aj tak. Beriem progesteron a ty? A to špinenie mám väčšinou vtedy keď ma zabolí brucho tak neviem ci sa niečo roztahuje

gabikacentrum
autor
5. apr 2018

@adika84 ahoj tak na to špinenie vždy povedali ze je to v poriadku keby bolo krvácanie a bolesti tak nie ze treba ísť na pohotovosť tak mi to hovorili keď som sa pitala

adika84
12. apr 2018

@gabikacentrum ahoj ešte spinis? lebo mne to už ustavalo a dnes ráno zase hnedé na intimke. V pondelok idem na ultrazvuk tak dúfam že to bude ok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre