Dobrý deň, chcem sa spýtať, sú tu s týmto už veľa diskusií, ale predsa sa spýtam znova, dnes som 5 + 6 tt a u lekára vidno zatiaľ len gestacny vacok, plod ale zatiaľ bez srdcovej činnosti.... Objednala má o týždeň, to by som mala byť už 7 + 1 tt... Myslíte že to bude ok ? Brala aj krv na hcg a z krvi je všetko ok ako má byť...vopred ďakujem za odpoveď 😊
Tak hadam ano, vies, to my vediet nemozeme 🤷♀️. Ja som to mala tak v kazdom tehotenstve
A ja som to tak mala a uz o týždeň pekne bilo srdiečko
Jasne,uz bude 🥰
@betka1712 ja som bola ako ty. Mne ani vacok nevidel a o dva týždne už aj srdiečko. Neboj 🥰
vobec nemusi byt, u mna nebolo vidiet ani v 8tt, az v 10
@betka1712 ja som mala tak isto ako ty, ale 6+0... potom som šla až v 9tt a už bola pekná fazuľka aj bijúce srdiečko 🙂 nestresuj sa hlavne
Ahoj, tiez som v 6.tom, vcera som bola u gynekologicky, tiez vidno len gestacny vacok, objednana som este pred Vianocami, povedala ze uz by sme mali vidiet aj srdiecko tak myslim ze to bude v poriadku☺️☺️
Presne si pamätám ako som prišla na kontrolu ,7+5 ,keď bilo srdiecko
@betka1712 ani u mňa vtedy ešte nebolo vidno, bola som v nemocnici, krvácala som, tiež mi brali krv na hcg, ktorý sa síce zvyšoval ale akcia srdca nikde, tak som už začínala myslieť na najhoršie a ukázalo sa tak o dva týždne. Držím palce.
Ahojte dievcata,dnes som bola prvy krat u lekara...posledna ms bola 11.11.
Dnes bol vidiet gestacny vak-brali mi krv hcg 9.000
Dalsi termin mam 4.1.
Dr vravela ze je to ok vzhladom na nepravidelny cyklus-resp ovulacia mohla byt 15dc-16dc-17dc
Len som ostala trochu v strachu..potrebovala som sa podelit 🙂myslite ze je to ok?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
urcite 🤞🏻🤞🏻 buduci tyzden na kontrole uz bude vsetko ako ma