Ahojte, meriate si este pocas tehotelstva bazalnu teplotu? Mate skusenosti s tym, ze by aj napr. klesala?
Ja som si zacala merat teplotu v ustach v den ovulacie (prichadzajucu ovulaciu som mala den predtym potvrdenu od gynekologa). Teplota sa nasledne zvysila a asi po 10 dnoch sa zvysila opat. Tehotensky test bol pozitivny. No po dalsich cca 12 dnoch zacala klesat - zatial nedosiahla predovulacnu teplotu.
U lekara som bola tento pondelok, potvrdil tehorenstvo 5tt+6 na nasadil Duphaston, nakolko som mala hnedy vytok. Momentalne som v 6tt+4, som PN, hnedy vytok nastastie prestal. Nemam skoro ziadne tehotenske priznaky - sem tam ma bolia prsia, ale aj to tak, ze jeden den bolia a druhy zas nie. Je mi sem tam zima, sem tam mam v ustach zvlastnu kovovu chut a stratila som chut na niektore potraviny (napr. na sladke a na maso - maso napr. zjem ale nechuti mi), chutia mi iba zelenina, ovocie a mliecne vyrobky. Mam skor pocit, ze tie priznaky skor ustavaju, teda ze sa nestupnuju.
Na USG zatial nebolo vidiet plod, iba gestacny vak, ktoreho velkost podla lekara zodpoveda danemu tyzdnu tehotenstva.
Celkom ma desi ta bazalna teplota a aj to, ze tie tehotenske priznaky ustavaju.
Mate s tym niekto skusenosti?
Dakujem
ospravedlnujem sa, ylz link, posielam teda novz
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?...
ze by konecne teraz?
aha pozeram, ze to s tym grafom nevyslo.
Teraz je to uz jedno, o malicke som vcera prisla.... 😢
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
este pripajam svoj graf BT
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?...