Babulky chcela by som sa opýtať, vás, ktoré máte skúsenosti s týmito testom, koľko ste čakali na výsledok? Viem, že na stránke sa píše 5prac. dní ale či niektorej prišli výsledky aj skôr.
Mne dnes prišla sms, že obdržali vzorku v laboratóriu.
Ja som čakala 5 pracovných dní, na odbere som bola v pondelok a výsledky prišli až další pondelok okolo obeda 🙂
Ja som bola veľmi dávno keď s tým len začínali v roku 2012 a výsledok prišiel do 5 dni nepamätám presne koľko to bolo
Presne 5 pravovnych dni a vysledok sa potvrdil
Ďakujem za odpovede, asi je to individuálne.
Musím byť trpezlivá 🙄
@ria133 vzorku ti odoberú aj v 11tt ale výsledok ti povedia až od 12tt kedy už nieje možné na SVK postúpiť interupciu
Dnes mi prišiel výsledok baby, iný ako som čakala 😃 mala som vnútorné tušenie, že to bude dievčatko, už som nato bolo tak nejak nastavená a dneska to prišlo. CHLAPČEK! 😃 3x som si to počas dňa musela pozrieť a poriadne predýchať 😃
Ale teším sa, hlavne nech je v poriadku a zdravé ako rybička ❤️
@ria133 jej super tak gratulujem 🙂ja som cely zivot velmi tuzila mat dievcatko a ked mi oznamili pri prvom ze to bude chlapec skoro som sa rozplakala(teraz by som sa vyfackala za to) a mam uzasneho chlapca ktoreho by som nevymenila za nic na svete...ked prislo druhe tehotenstvo tuzba po dievcatku opadla....v podstate mi bolo jedno co to bude len nech je zdrave...ale muz tuzil po princeznicke a bude ju mat 🙂
Ďakujem, tiež som mala v prvej chvíli také zmiešané všelijaké pocity, asi keby niesom v práci slzička by padla 😃 ale po prvotnom šoku som pocítila aj veľkú radosť, v rodine máme samé baby, toto bude niečo nové
Jeej tak aj ja gratulujem 🙂
... Druhé ale dúfam že bude baba 😄
Baby a ako to funguje ked idete priamo na Galvanyho? Hned beru krv alebo treba aj nieco vypisovat? Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ria133 mne jeden den brali krv plus som zaplatila prisla sms o prijati vzorky aj platby a na druhy den prisiel vysledok