Až 32 dní mi mešká menštruácia, na sone vidno iba vačok

14. dec 2023

Dobrý deň.32 dni mi meška ms stým že mam pozitivné testy len na sone vidno iba vačok.Posledná ms bola 15.10. prvý test tehotenský som si robila 13.11 no bol ešte negativny a ďalší som si urobila 21.11 clear blue a bol už pozitivní ukazal mi +2-3 a 5.12 už ukázal 3+ myslíte si že je tam ešte nejaká nádej že sa tam bábo ukáže ? Doktorka mi povedala že počkame este týžden že možno sa mi potrat spusti sám a keď nie tak potom sa to bude riešiť zakrokom😭😭 pridávam aj tehotenské testy ako mi silneli postupne.Ten posledný bez dátumu je dnes robený po kontrole u doktorky.

domka222
14. dec 2023

Testy môžu silnieť aj pri neprosperujúcom tehotenstve. Popravde už skoro mesiac od pozitívneho testu by malo byť vidno viac než len vak. Veľa šťastia 🍀

nika23t
14. dec 2023

Je mi veľmi ľúto, že teraz prežívaš takýto stres... Ale podla mňa este je nádej, ak dobre rátam, teraz si v 6tt? Ak áno, tak sa ešte môže ukázať. Držím Ti palce a veľa síl.

bytc20
14. dec 2023

@nika23t no podla mna je prave v 9tt. Ved ked poslednu ms mala 15/10. Takze podla mna sanca je uz velmi malicka, ale teda riadila by som sa tym, co mi povie lekar.

jaskolka
14. dec 2023

Tak podla menštruácie by si mala byť cca v 9 týždni. Je možné, ze bola posunutá ovulácia, ale aj tak by už malo byť vidno viac, ako len vacok. Môže ísť o anembryomolu. Testy môžu byť v tom prípade pozitívne, pretože plodovy vak rastie, ale vnútri sa skrátka zárodok neobjaví,nevyvinie sa.Ako sa vraví, nádej umiera posledná, ale pre istotu sa nastav aj na túto horšiu možnosť. Momentálne už nič nezmeníš, bude ako bude

jaskolka
14. dec 2023

@nika23t je už v 9 týždni podľa dátumu menštruácie. Je možné, ze mala posunutu ovuláciu, ale aj tak by už malo byť vidno viac ako len prázdny vak

nika23t
14. dec 2023

Jaaaj... Ja som ratala od testov, podľa dátumu, že kedy bola v 2-3 tt. Zle som pocitala aj čítala...

maryetta
14. dec 2023

Inac mavas pravidelny cyklus? Nebola si chora? Lieky. Stres?
Ja som tak mala pri prvom. A rozdiel skoro 3tyzdne.
Ono ani nie kedy bola posledna ms ale kedy bola ovulacia… staci ze sa ti toto posunulo a…

autor
14. dec 2023

@maryetta bola som chora hnisavu anginu som mala od 23.10 do 29.10 brala som aj antibiotika že by sa mi to mohlo kvôli tomu posunuť ? a ako si dopadla ak sa smiem spýtať ? Ďakujem.

maryetta
14. dec 2023

Urcite ano. My sme prisli napr k tretiemu takto 😂😂😂 tiez som bola chora. Atb. Posunulo mi to cyklus. A uz ma 3roky.
Ale napr pri prvom som mala do vtedy nepravidelny cyklus. Ako vedela som orientacne kedy bola ovulacia. Aj som potom dr hovorila ze posledna ms bola sice vtedy. Ale ovulacia a styk vtedy a presne to aj sedelo. Orientoval sa terminom podla utz-podla ovulacie co som mu povedala. A syn sa narodil presne na tento termin.

noami12
14. dec 2023

Ak si bola chorá je možné že sa ti mohla posunúť, ja som bola chorá a mne zasa prišla skôr ms ako mala 🙂 takže ešte je šanca, držím palce

domka222
15. dec 2023

@noami12
@maryetta však ale 21.11 jej test ukazoval už +2-3 čiže aj keby sa jej posunula,test je pozitívny už mesiac. Za ten mesiac by tam mal už byť aj náznak plodu,nie len prázdny vak.
Samozrejme autorke prajem nech je všetko ok,ale...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre