Ahojte baby 🙂 Tie, ktoré ste užívali alebo užívate v tehu (u mňa zatiaľ 1.trimester - 12tt), nemali ste z Anopyrinu nevoľnosti?
Doposiaľ som moje celodenné nevoľnosti pripisovala jednoducho tehotenstvu, no včera ráno sa mi stalo, že som si Anopyrin zabudla dať a večer som si uvedomila, že je mi celý deň akosi lepšie. Dnes som si ho opäť dala a opäť kolotoč zvracania, napínania, busenia srdca. Pozrela som si v letáku nežiaduce účinky a medzi častými je i nevoľnosť.
Budem rada ak sa podelite o svoju skúsenosť... Len doplním, že Anopyrin beriem kvôli predošlému potratu a hematomu v tomto tehu.
Ďakujem 🙂
@vinejka6 Ďakujem. O týždeň ma čaká kontrola a určite jej to poviem. Som v 12tt a som úplne neschopná normálne fungovať...
Ahoj ja beriem tiež anopyrin od začiatku tehotenstva a nebolo ani nie je mi z neho zle. Nevoľnosti som mala v začiatkoch len, dnes som už 32+5. Inak anop. nikdy nie nalačno....
@ericaromy ahoj, ďakujem 🙂 Mne ho chce gynekologička vysadiť, tak o pár dní uvidím... Dnes som sa nato pýtala v lekárni a tam mi pani povedala, že pri Anopyrine je nevoľnosť dosť bežná, takže máš šťastie, že ho dobre znášaš 🙂 Jasne, nalačno ho neberiem nikdy, dávam si ho po raňajkách.
Ak sa môžem spýtať, tak Anopyrin berieš preventívne alebo máš diagnózu?
Mne nasadila gynekologicka anopyrin, nakoľko som po potrate a mala som toto tehu hematom. Teraz mi ide ten Anopyrin vysadiť a ja som z toho dosť nervózna, či to je dobrý krok 🙄
Ja som dva krát potratila. Po druhom potrate minulý rok ma poslal gynekológ na hematológiu a tam zistili syndróm lepivých doštičiek. Tak mi bol nasadený anopirín, kt. som ale nebrala keďže som to chcela riešiť prírodne a šancu na bábo vzdala, nakoľko mám o pár dní 42 r. No tento rok nečakane sa podarilo tak som si anop. ihneď nasadila a išla aj na hematológiu kde mi pridali aj inekcie Fragmin. No a tak som to dotiahla až sem. A tebe diagnostikovali problém s krvou keď ho berieš?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Brala som anopyrin od cca 16tt a nebolo mi po ňom zle, nemala som žiadne nevoľnosti, ani nič podobné. Určite to spomeň Dr. Nech upraví liečbu, alebo niečo