AngelSounds - nahrávanie zvuku

nikol889988
3. júl 2020

Ahojky babule prosim Vas kupili sme si s partnerom angel sounds mini a ked stiahneme appku furt pise ze pripojit s bluetooth a ked zapneme bluetooth nikdy ho nevyhlada pritom je stale zapnuty. Skusali sme aj do Pc stiahli sme si aj appku na nahravanie zvukov cez kabel sme to prepojili do pc a nic. Nechapem ci len mi sme taky antitalenti ale uz tu nad tym maturujeme asi hodinu. Mate s tym niektora skusenosti?

nikapuggioni
4. júl 2020

@nikol889988 skús v nastaveniach pozrieť či máš zapnutý Bluetooth pre tu apku.
Zrolujes sa v nastaveniach tam kde máš všetky apky nájdeš si tu ktorú potrebuješ klikneš na ňu a tak uvidis či je videný Bluetooth pre aplikáciu. Ja som tak nevedela spárovať teplomer na BT a apkou. Až potom som zistila že som mala vypnutý Bluetooth práve pre tu apku.

nikol889988
autor
4. júl 2020

@nikapuggioni dakujko skusila som ale taku moznost mi tam ani neukazalo iba cosi zo siri.. ale kaslem uz nato vela ludi co som pozerala recenzie pisali ze im tam appka nefungovala a nahravali do pc a kedze mne nejde ani to kaslem sa uz nato ale dakujem..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre