Ahojte 🙂 používali ste niekto tento angelsound? Ma trocha menej MHz ako klasický angelsound.
Som v 10+3 tt ale ešte stále nepočujem srdiečko, myslite, ze je skoro?
@julsh123 síce si presne nepamätám v ktorom tt som našla srdiečko, ale skôr ako 14 to nebolo 🙂
@veronika1234512345 a tiež presne s týmto angelsound? :(
@julsh123 mam tento, neviem aký je rozdiel.
Ale odporuca sa od 12 alebo až 14tt počúvať srdiečko.
Plod, dieťa je predsa ešte maličké nemusí zachytiť.
Ja som sa zbytočne stresovala.
Teraz iba priložím a už počujem ako mu srdiečko bije. Neboj sa, nájdeš srdiečko aj ty.
Ja napr mam placentu na prednej strane tak isto nie som chuducka. Ci to ma s tým niečo spoločné neviem, ale som v 26tt a zatiaľ je všetko s malým v poriadku 🍀🙂
@julsh123 ja som kvôli tejto blbosti stresovala keď som nevedela nájsť do 14tt srdiečko... dnes keď mám malú ani na to tak nemyslim sko ty čo
Chces počuť drobca.. len spätne uvažujem že či mi to stalo za tie nervy a pár tukotov.. radšej som mohla ostať pri utz od mudr
@malinoismum presne nemala som ho kupovať 🙆♀️ co už teraz...
@julsh123 Hlavne nestresuj a staraj sa o brusko ❤️🍀🙏🏽
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@julsh123 Ahoj, mam presne ten isty. Ja som zachytila tak nejako okolo 10 tt. Musis hladat uplne dole, kde zacinaju chlpky. Alebo sa babatko schovava 🙂 klud 🙂 o par dni najdes 🙂