Ahojte, skusali ste niektora Angelsound uz? Som v 10+4 a nenasla som uz 2 den nic... niektore baby pisu, ze pocuju uz od 8tt.. som po MA v 11 a dost som z toho na prasky, ze neviem nic najst.. hladam v okoli ochlpenia po leziacky. Dakujem za odpovede. Na ko k lekarovi idem v utorok.
Tie baby pocuju svoj tep, angelsoundom nenajdes tlkot srdca babatka v 8 tyzdni v ziadnom pripade. Najskor ho najdes od 12tt+....aj to len vo vynimocnych pripadoch. A tieto stresy co okolo toho robis, ublizuju tebe i dietatu.
@anavixy ja som pocula od konca 9.tyzdna... a predsa dieta ma omnoho rychlejsi pulz ako matka,to sa pomylit nedaZavisi,kde je male uchytenia,kolko brusneho tuku medzi tym,ako je celkovo ulozena maternica,pausalne sa to vobec neda.. od 2.5-3cm velkosti embrya sa da najst...
K autorke - ten pristroj je cesta die pekla.. nenajdes a citia obrovsky stres.. nervozita,panika a to v tehu nie je dobre.. ja som takto nenasla a skutocne srdiecko v 14.tyzdni prestalo bit.. ja neviem,radsej by som sa to dozvedela AZ U lekara,Ako doma tyzden spekulovat nad tym,ze mozno nezije...teraz som zasa v 8.tyzdni a vyhodila som Ho.. proste Bude Ako Bude.
Presne ako pise anavixy, v 11tt je skoro hladat srdiecko s angelsound, precitaj si navod. A ak mas vpredu placentu, tak ho mozes pocut este neskor. Ja som pocula az okolo 17tt a to pri dvojickach. Ale chapem ta, tiez ma zo zaciatku znervózňovalo, ked som si prečítala, ako zeny citia pohyby plodu pomaly velkosti 1cm, lebo je to hlúposť.
@anjelicek26 ano samozrejme zalezi od mnohych faktorov ktorych si ale nie kazda bezna zena je vedoma.. a ano tlkot srdca plodu je vyrazne rychlejsi ako tlkot srdca matky pokial matka nema tep 120 napr a tam uz sa to pomylit da hlavne ked mamicka velmi tuzi verit ze pocuje to co chce pocut… ano verim ze niekto pocuje aj tak skoro ale proste je to uuplne zbytocne sa v takom skorom tyzdni tymto stresovat lebo niekto niekedy pocul pomaly skor nez doktor
Ja napr pracujem v porodnici a kolegyne zo saly sa cudovali ze som este (niekedy v 5m) nepocuvala tym ich prístrojom ktorym pocuvaju ozvy pri porode ani mi to nenapadlo a neurobila som to za cele tehotenstvo a to som tam bola takmer cele tehotenstvo.. ten angelsound na doma je urcite skvela vymozenost dnesnej doby na doma, ale treba ho pouzivat s rozumom
Nuz u mna pri jednom dietati aj sama lekarka mala niekedy problem, lebo sa stale velmi hybal pri ultrazvuku a to dost neskoro.
Cize to, co u niekoho funguje u ineho nemusi.
@anjelicek26 urobila si dobre. Inak Angelsound ani nie je taký bezpečný ako ho prezentujú.
A gratulujem a držím prsty
Ahoj, ja ho momentalne pouzivam od 9 tyzdna a pomahalo mi to, ked som nebola kvazi skrcena ale som natiahla lavu nohu dole postelou, aby som viac natiahla brucho, kedze plod je umiestneny v lavo
Ja som na tom Angel Sound nepocula...to bolo o nicom. Kupila som si dopler, takt co pouzivaju v nemocnici. Posluzil mi velmi v tehu. Pred tym som mala MA ja som sa potrebovala vzdy ubezpecit. Keby nieco mam hi na predaj. Kludne pis Ss. Idem ho davat dnes na inzerat.
@hapa133 dakujem uz som ho vratila spat do alzy..u mna nefungoval..
skoda, ze si ho vratila mozno si mohla pockat do 13 tyzdna ako udava vyrobca…. alebo odkial si? mohla by som ti neskor pozicat svoj na vyskusanie
@wishes mam angelsound orifinal a ten funguje, dakujem..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Prosim ta, ved aj v navode sa pise ze sa ma pouzivat tusim od 14tt, tak sa neriad tym ze niektore poculi v 8tt, ale navodom. Neblazni… v 8tt predpokladam poculi maximalne svoj tep
ja naozaj chapem ze sa kazda tehotna zena boji, fakt kazda, ale v 8-10tt hladat tep babatka domacim pristrojom ta jedine tak este viac vystresuje. Mysli pozitivne a este par tyzdnov pockaj