Ahojte, ma niektora z vas Angel sound? Ako viete rozlisit pulz ci je vas alebo vasho babatka? 🙂 mne dnes dosiel tento, som aktualne 10+5tt a pekne som pocula tlkot, ale neviem ci babatkov alebo svoj, kedze som mala pocit ze moj pulz na krku je rovnaky ako to co som pocula dole s dopplerom. Ako to rozlisit? Dakujem za rady 🙂
Takto skoro by mal byt cca 140-160, ku koncu trochu menej.
@buduca_mamicka007 daj si na youtube video ako to mas pocut je to ako dupot koni skor
@andrea_prestastna no praveze na youtube mi to znelo rovnako ako to co som pocula ja 🙂
Bábätko má v tomto týždni pulz okolo 160...
Ked som si nebola ista, prilozila som si angelsound na svoje srdce a potom tam kde bol maly a vzdy bol riaden rozdiel v rychlosti bitia srdca. Babatku veeelmi rychlo bije srdce. Znie to ako dupot koni 🙂. Je to ozaj nadherny zvuk.
Dievcata uz som to naslaaaa 🥰🥰🥰 babatku bilo srdiecko okolo 170/min,mam dispej tak sa to tam pekmen zobrazilo ❤
! V takomto skorom tyzdni hlavne opatrne s takymito zariadeniami a nepocuvat pridlho a pricasto. Ultrazvuk/doppler zahrievaju tkaniva a ak je nezrele tak hrozi riziko poruchy. Najcastejsie su to drobne dierky v tkanive ktore sa mozu a nemusia zacelit.
Preto lekari casto pustaju tlkot az v neskorsich tyzdnoch.
@emalka neboj, dnes dosiel a pocuvala som 2x a planujem s tym narabat opatrne, max 1x tyzdenne 🙂
@buduca_mamicka007 Najlepšie je keď si popočúvať vlastný tep ten je pomalší. A potom v okolo ochlpenia mierne pritlačiť a počúvať 2x rýchlejší tep ako ten váš. Ja som počúvala aj 1 trimestri - však to iba chvíľku kým sa nenájde tep.
Ja som si ho kupila iba kvoli MA v 18tt z minuleho roka cize iba ak som dlhsie necitila pohyby - pol/tristvrte dna skm nasla srdiecko a vypla, ukludnilo ma to ale urcite by som to nepocuvala len tak ze Jeeej to je mile aha co mam,,treba zvazit naozaj,,
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Este dodam ze na displayi ukazovalo stale pulz okolo 110-120, ale aj mne tak rychlo bilo srdco, resp takmer vzdy mam vyssi pulz. Ked som skusila prilozit doppler na svoje srdce tak bilo rovnako, manzelovo bilo cca na 60 :D tak uz neviem...zmiatlo ma to