Ahojte, je veľkosť 4,5-5 mm v 5+0tt normálna veľkosť gestačného vaku? pred 5 dňami bola veľkosť niečo cez milimeter.... Ďakujem
ja som v 4tt +0 nemala nic a v 5tt+1 som mala dutinku 8mm 🙂
Ahoj, no ja som mala gestacny vak 16mm x 4,9 mm a velkost embrya 2,7 mm a gynekologicka mi povedala ze som 5 tyzden + 3 dni. Co sa mi zdalo byt malo na tie velkosti ... som zvedava co povedia pri najblizsej kontrole
Ahoj, ja som mala 4,8 mm v 5 tyzdni + 2 dni.
Ahojte,
ja som mala minuly tyzden v piatok (6+0tt) 11mm, ale doktorka vravela ze som mala neskor ovulaciu - cize realne som bola 5+?tt.
Pekny den,
z
V 5+1 velkost gestacneho vaku 8,5 mm.
Doktor ale videl len vak. Povedal mi, ze alebo sa jedna o zaciatok normalneho tehotenstva, alebo o potrat alebo o mimomaternicove tehotenstvo.
Dalsia kontrola o 10 dni, t.j. 6+4
Nerozumiem preco mi robil to sono tak skoro. Som z toho len v totalnom strese a precitavam vsetko dostupne o zamlknutych potratoch, mimomaternicovych tehotenstavch a dalsich hororoch 😠
Uz dlho sa tu nič nedeje tak skúsim tému obnoviť...
Bola som u dr. 5t1d a vacok 3 mm...je to malo,znamená to problem!??ovu určite posunutá nebola Napíšte prosím vás skusenosti.
Ahojte,ja som 5 tt a vacok 5 mm ;)
Ahojte, ja som mala 4+6 tt váčok 5,4mm
Ahojte,ja som 5+2tt a vacok iba 3,5mm. Vraj je to málo:(
Ahoj som v 5tt bolo vidno gestačni vek mala duninka je to dobre
Ahojte holky ..... ako tak tu čítam čo píšete nedá mi reagovať ...ja som tiež 5tt a gv je 5mm a dal mi kontrolu o 14 dní ........
@danielita1205 ahoj.. A nepovedal ti k tomu ci je to malw alebo je to v norme. Podla tabuliek co som nasla je to v poriadku. A hcg si mala ake? Mna rotiz vystrasil ze gestacny vak je maly. Teraz ma uz 5 mm (o 3 dni na to) a hcg 3600..
@mmmiskaaa .... ja som mala hcg 2491 , idem k nemu zase zajtra tak uvidím čo mipovie .... povedal len tolko že na buducej kontrole by malo byť vidieť už srdiečko ale to budem vedieť až zajtra ....
mmmiskaaa A chcela som sa ešte opýtať ku komu chodíš lebo aj ja mám v bb doktorku a v pn doktora ....
Ja som v 5 tt a gestracny vak doktorka nevidela hcg je 2109 bojim sa ci sa nejedna o mimomaternicove tehotenstvo
Inak pre info..moj.gestacny vak 5,1mm ma uz 11mesiacou, 2tyzdne chodi a mame.uz 4zuby 😂😂😂😂
@matilda72 a môj cez 3 roky 😂
Ahojte skúsim obnoviť tuto tému
Prvý krát som bola v lekára v 6+3 keďže som mala slabé spinenie a na ultrazvuku videl gestacny 10mm a bol prázdny. HCG 9300. Dnes by som mala byt 8+0 a ešte 5 dni musím čakať do ďalšej kontroly... myslite že mám šancu? Do správy mi napísali že 10mm zodpovedá 5 týždňu.. ale čo čítam tak baby mali v 5tt oveľa menšie.. a zasa ak bol 10mm a HCG už 9300 tak tam asi už mali niečo vidieť či ? Mala ste niektorá podobnú skúsenosť? A ako to dopadlo.. to čakanie je hrozné.
@clariasara ako si dopadla? Riešim niečo podobné
@ester286 ahoj Ester. Bohužiaľ skončila som na čistení. Ultrazvuk v 8+5 ukázal opäť len prázdny gestacny takze hneď další týždeň som šla do nemocnice a čistili mi maternicu. Teraz už len čakať na prvý menzes a začať od znova. :( držím palce aby tvoj prípad mal iný koniec.
@clariasara ach to mi je veľmi ľúto 😭.
Držím palce aby nabudúce už bolo všetko v poriadku 🙏
@ester286 ďakujem krásne
Ahojte mamičky som 5+2tt myslíte že na Sono je ešte skoro ísť asi by tam ešte nič nevidel ďakujem.
@balee a ako si si to rátala?od poslednej menštruácie? či od oplodnenia??v skutočnosti koľko malo embryo týždňov od počatia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, áno 🙂 Ja som mala v 5tt presne 5 mm 😉