Akú kozmetiku odporúčate v tehotenstve?

angi07
16. jún 2019

ahoj aku kozmetiku odporucate v tehu? som v 10 tt a mam suchsiu pokozku mate niektora skusenosti s dobrou bio kozmetikou? telove masla -oleje....co pouzivate ? 😊 nechcem moc chemiu ale ani extra drahe

beky1813
16. jún 2019

Používala som to, co aj pred tehotenstvom.

queen_mary
16. jún 2019

@angi07 bodyshop. Lacne, bio, eco, crueltyfree, fairtrade. Len za tym treba ist do pandorfu, ale urco sa oplati ☝️ja som si to zacala kupovat davno, ale kvoli tomu, ako to krasne voni +kvalita+cena. Az potom teda vsetky tie privlastky hore

pribinak
16. jún 2019

To co aj pred tehotenstvom: Eucerin

deedol
16. jún 2019

poskusaj z dm (alverde je najlacnejsia znacka, ale maju aj ine, napr. lavera, weleda), hadam ti nieco sadne. konkretne neporadim, lebo nemam suchu pokozku.

titla
16. jún 2019

Kokosovy olej

sintra
16. jún 2019

@queen_mary the Body Shop urcite nie je bio... je to kozmetika ktora sa prezentuje ako prirodna a vyuzivaju vela rastlinnych zloziek, ale bio nie je. Niektore ich vyrobky su fairtrade.

nini1010
16. jún 2019

Ale prosim ta mozes pouzivat to co aj predtym 🤦‍♀️

nikuska_1
16. jún 2019

@angi07 ahoj ja pouzivam kvalitne bambucke maslo spojene s kokosovym olejom. Je to telove maslo ale aj olej. Krasne vonia a je 100% prirodny takze neublizi ani miminku v brusku. Ja by som uz chemie z drogerie na seba nedala 😁 ak chces rada ti poviem o tom viac napis spravu.

angi07
autor
16. jún 2019

@nini1010 ale nechcem ! 😊

jesenna
16. jún 2019

@angi07 mne keď začalo rásť bruško, straaašne ma svrbelo, až sa mi červené fľaky robili a nič mi na to nepomáhalo. Bolo jedno či bola cena vysoká, značka... Aj keď je pravda, že nič z vyššie spomínaného som neskúšala, tak možno... Nakoniec mi pomohlo telové maslo Cien. 400g za 4 E. Odvtedy používam len to a žiadny problém 🙂

pralinka86
16. jún 2019

Olejčeky od saloosu, to co predtym plus tehotenský, ale uz ho patlem všade 😀

nini1010
16. jún 2019

@angi07 ok a preco?lebo mne to velmi nedava zmysel.

angi07
autor
16. jún 2019

@nini1010 jednoducho nie .nebudem to tu rozoberat ked nechapes tak je to aj tak zbytocne bo nebudes somnou suhlasit a budes to brat ako blbost 😊😊😊

nini1010
16. jún 2019

@angi07 Nooo,uprimne a v dobrom,je dost pravdepodobne ze to tak naozaj budem brat 😁 Lebo vies ja som tiez velmi opatrna,mam za sebou potraty,viem ze zdrave a zivotaschopne babo nie je samozrejmost,rozmyslam co jest,co pit a velmi chranim seba aj svoje babatko v brusku,ale tak toto je uz ozaj v kategorii blbost.Nechcem ta urazit,nemyslim to v zlom 😉

angi07
autor
16. jún 2019

@nini1010 podla mna to.nie je blbost ked nechcem na seba davat chemiu ci som tehotna alebo nie. pravdu povediac aj keby som nebola tehotna aj vtedy by som zvolila kozmetiku bez chemie lebo poslednu dobu sa o to dost zaujimam .a tehotenstvo je k tomu iba bonus 😊

vendulka80
16. jún 2019

Za mna modra indulona a detský olej Aviril. S tymi kvazi bezchemickymi produktami je to velmi diskutabilné.... aj na bio kokosovom oleji niektore pomaly piekli bio rezne a je to vacsi sajrajt ako bravčova masť.

jayna
16. jún 2019

@angi07 Soaphoria 😊🙃

evkamotka
25. jún 2019

Ak mas suchu pokozku, sprchuj sa len kratko, mocenie sa vo vode velmi vysusuje. A mne teraz v tehu vsetky sprchace smrdia, takze sa doma umyvame len cistou vodou (podla mna dostatocne bio aj na prisne kriteria 🙂) a len paze si prejdeme detskym bupi mydlom (lebo tam sa ten pach fakt zdrziava)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre