ahoj aku kozmetiku odporucate v tehu? som v 10 tt a mam suchsiu pokozku mate niektora skusenosti s dobrou bio kozmetikou? telove masla -oleje....co pouzivate ? 😊 nechcem moc chemiu ale ani extra drahe
@angi07 bodyshop. Lacne, bio, eco, crueltyfree, fairtrade. Len za tym treba ist do pandorfu, ale urco sa oplati ☝️ja som si to zacala kupovat davno, ale kvoli tomu, ako to krasne voni +kvalita+cena. Az potom teda vsetky tie privlastky hore
To co aj pred tehotenstvom: Eucerin
poskusaj z dm (alverde je najlacnejsia znacka, ale maju aj ine, napr. lavera, weleda), hadam ti nieco sadne. konkretne neporadim, lebo nemam suchu pokozku.
Kokosovy olej
@queen_mary the Body Shop urcite nie je bio... je to kozmetika ktora sa prezentuje ako prirodna a vyuzivaju vela rastlinnych zloziek, ale bio nie je. Niektore ich vyrobky su fairtrade.
Ale prosim ta mozes pouzivat to co aj predtym 🤦♀️
@angi07 mne keď začalo rásť bruško, straaašne ma svrbelo, až sa mi červené fľaky robili a nič mi na to nepomáhalo. Bolo jedno či bola cena vysoká, značka... Aj keď je pravda, že nič z vyššie spomínaného som neskúšala, tak možno... Nakoniec mi pomohlo telové maslo Cien. 400g za 4 E. Odvtedy používam len to a žiadny problém 🙂
Olejčeky od saloosu, to co predtym plus tehotenský, ale uz ho patlem všade 😀
@angi07 Nooo,uprimne a v dobrom,je dost pravdepodobne ze to tak naozaj budem brat 😁 Lebo vies ja som tiez velmi opatrna,mam za sebou potraty,viem ze zdrave a zivotaschopne babo nie je samozrejmost,rozmyslam co jest,co pit a velmi chranim seba aj svoje babatko v brusku,ale tak toto je uz ozaj v kategorii blbost.Nechcem ta urazit,nemyslim to v zlom 😉
Za mna modra indulona a detský olej Aviril. S tymi kvazi bezchemickymi produktami je to velmi diskutabilné.... aj na bio kokosovom oleji niektore pomaly piekli bio rezne a je to vacsi sajrajt ako bravčova masť.
Ak mas suchu pokozku, sprchuj sa len kratko, mocenie sa vo vode velmi vysusuje. A mne teraz v tehu vsetky sprchace smrdia, takze sa doma umyvame len cistou vodou (podla mna dostatocne bio aj na prisne kriteria 🙂) a len paze si prejdeme detskym bupi mydlom (lebo tam sa ten pach fakt zdrziava)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Používala som to, co aj pred tehotenstvom.