Ako zistím kedy som otehotnela?

aurelka1
21. jan 2022

Dobrý večer prajem,
som tehotná 5 týždne
Mam takýto problém tento mesiac som mala ešte aj slabú menštruáciu ako zistím kedy som otehotnela?

1mimka18
21. jan 2022

Test ktory ukaze tyzden a doktor? A vlastne neje to jedno? 🤔

mamina0078
21. jan 2022

Ked pojdes ku gynekologovi podla velkosti plodu urci tyzden aj den

janai1
21. jan 2022

@1mimka18 možno potrebuje aj otca vyrátať 😀

aurelka1
autor
21. jan 2022

@janai1 ste trápna spýtala som sa normálne nechajte si tie sprosté komentáre pre seba nieje každá žena k..va mne stačí môj manžel

aurelka1
autor
21. jan 2022

@1mimka18 na doktora musím čakať mesiac po dlhom čase sa nám to konečne podarilo je to len zvedavosť

aurelka1
autor
21. jan 2022

@mamina0078 dakujem❤

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aurelka1
autor
21. jan 2022

@bambulienka25 ahoj vieš poviem ti to takto preto som to aj pýtala túto
Dnes som si robila test ukazuje mi ze som 4-5 týždne tehotná len niesom si istá menštruáciu som mala aj teraz v januári a ak mi test ukazuje 4-5 tak to znamená ze som už bola skôr tehotná preto si to neviem vypočítať

sense
21. jan 2022

@aurelka1 ta slaba menstruacia mohla byt uhniezdenie. Vies kedy si mala ovulaciu? Robila si si digitalny test? Ukazuje 2-3, alebo 3+

1mimka18
21. jan 2022

@janai1 toto aj mne napadlo presne😀😀😀😀

aurelka1
autor
23. jan 2022

@sense 2-3 ukazuje

sense
23. jan 2022

@aurelka1 tak to na ten 5 týždeň sedí. Čiže aj tu poslednú menštruáciu asi ešte normálnu si mala pred cca 5 tyzdnami

any_soj
23. jan 2022

@bambulienka25 sorry ale čo to má s posledným sexom? Možno ho mala dnes ráno.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
any_soj
23. jan 2022

@bambulienka25 a keď ma sex každý deň?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aurelka1
autor
23. jan 2022

@sense ďakujem veľmi pekne ze si mi pomohla mam už dcérku ma 4 roky prinej to bolo iné no teraz zvláštne aj pre mňa aj pre manžela nestalo sa mi že som tehotná a mrcha tiež dorazila poslednú mrchu som mala 9 januára preto som bola zmetena ze5 týždňov som tehotná a aj mrcha🙈🙈 ďakujem ti nevedela som ci som naozaj 5 týždňov tehotná myslela som ze niečo zlé počítam

annashirley
23. jan 2022

@bambulienka25 posledny sex 14 dni dozadu ? 😂😂 to nema chybu..a ak mala sex 18, 16, 15, 13 11, 9 dni dozadu...tak co ? 😂😂 ...nejde o posledny sex, ide o to, kedy mala ovulaciu.

sense
24. jan 2022

@aurelka1 ono niektoré ženy majú v čase menštruácie krvácanie, ale nie je to menštruácia v pravom zmysle slova. Býva zvyčajne slabšia a aj trvá kratšie a nie sú v krvy kúsky sliznice.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klaudiadia99
25. jan 2022

@aurelka1 Och tie komentáre. Daj si na internete tehotenská kalkulačka a tam zadj prvý deň poslednej MS

aurelka1
autor
25. jan 2022

@klaudiadia99 ďakujem a hlavne tie komentáre ze treba vyrátať oca dieťaťa veľmi trápne niektoré ženy si myslia ze každá a jedna musí byt taka ze jej nestačí jeden muž ale nech majú radosť nech si píšu co chcú ale nedokážu ma nahnevať to sa im určite nepodarilo😀

klaudiadia99
25. jan 2022

@aurelka1 no ved jasne ale tak to je strašné čo tu niektoré píšu keď sa normálne niečo spytas..
Ak náhodou niečo budeš potrebovať môžeš mi napísať súkromnú správu 😉

janai1
25. jan 2022

@aurelka1 ťa to musí strašne škrieť keď to musíš stále opakovať 🤣

aurelka1
autor
27. jan 2022

@klaudiadia99 ďakujem ti veľmi pekne

aurelka1
autor
27. jan 2022

@janai1 😂😂😂😂 haha predstav si ze nie len ma škieri ze žena ide proti žene aspoň keby to bola nieaka blbá otázka ale normálne som sa spýtala.....vôbec mi to nerobí problém ze ste tu takto vypisovali to je v pohode len to ze ak niekto niečo napise stále musí mať nieake blbé komentáre ja by som určite niekomu také nepísala z úcty k žene lebo žiadna zena by sa nemala uraziť tým ze musí hľadať otca dieťaťa 😘😘

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre