Ahojte tehulky prosím vás máte niektoré fotky drobčekov okolo 6-7tt? S kamarátkou sme si porovnávali foto sona a môj drobček v 7TT bol menší ako jej a to sme skoro rovnako tehotné.mozte sa podeliť o informácie? Ďakujem a pekný deň
V tomto štádiu rastie plod rýchlo, takže aj pár dní môže urobiť veľký rozdiel. Tiež závisí od kvality sona. Takže radim neporovnávať (seba ani deti v budúcnosti) a držať sa pokynov lekára. Ak on nevidí nič nezvyčajné, načo je dobré porovnávanie? Zbytočné stresy...
Moj mal v 8tt+2d 5,6mm...a narodil sa mi krasny zdravy chlapcek a teraz je dlhsi nez o 2mes starsie deti
Neporovnávaj, aj ľudia sú svojou výškou rozdielní, aj keď majú rovnaký vek, niekto meria 175cm, iný 160cm,... Vždy tam je nejaké rozpätie. A potom tiež niekto vyrastie skôr, niekto neskôr. Tu si môžeš pozrieť, ako sa plod, čo sa veľkosti týka, vyvýja po týždňoch. (http://www.babyweb.sk/tehotenstvo-po-tyzdnoch-13)
Porovnavat "foto" zo sona dvoch zien, dve rozne maternice, 2 rozne sono pristroje, 2 lekari, 2 rozne plody, rozne ulozene.... je ako porovnavat velkost mojej zrejicky v tme a tvojej pri pohlade do slnka... totalny nonsens... a ze to vobec niekomu napadne 🙂
a k comu ti je dobre toto vediet? Robis priemerku velkosti embryji v 7tt u roznych konikovych zien? Pravdepodobne pracujes na nejakej tajnej vyskumnej operacii...
Ja som bola pred dvomi týždňami cca,bola som podľa mojich výpočtov 6+4 a malé malo 3mm, tiež som bola vyplašená, ale povedali my dvaja doktori,že keď bije srdiečko,tak je všetko v poriadku ☺
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Myslis velkostou? Ja som bola v 6tt+3 dni a bol velky cca 8,9 mm 🙂 Vobec sa netrap, kazde mimi je ine a to meranie skresluje, nemusi to byt jeho aktualna dlzka aku namera lekar...Vsetko je ok 🙂