Ako vám robili cisársky rez?

lukasko12
24. máj 2020

Ahojte mam ist cisarskym ako to teraz je baby ako to robia uspia vas celu ci len polovicku tela

zuzik8778
24. máj 2020

napichajú injekcie do chrbtice...umŕtvia od pása dole a urobia cisársky..mne robili takto...ale napr. kamoška rodila niekoľko hodín a nedalo sa, tak ju nakoniec museli rýchlo uspať a urobili cisársky...

darinkaninka
24. máj 2020

@lukasko12 Pred plánovanou sekciou podpisujes u anestéziológa súhlas so spôsobom, ktorý si vyberieš. Môžeš sa rozhodnúť či spinal alebo celková anestézia. Pri akútnej uspia.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bona69
24. máj 2020

@darinkaninka ja som mala akutnu sekciu a mala som spinal

lukasko12
autor
24. máj 2020

@bona69 spinal je co

comika
24. máj 2020

@bona69 aj ja tak isto. Hoci som chcela celkovu, povedali ze to uz vsetko menej praktizuju lebo vraj su aj babatka “uspate” z celkovej anestezii

darinkaninka
24. máj 2020

@bona69 Je to možné. Ja som mala len plánované sekcie.

zuzik8778
24. máj 2020

@lukasko12 spinal je to umŕtvenie od pása dole, ale mamička je pri vedomí....aj ja som mala akútny cisársky a mala som spinal...neuspávali ma úplne...

jany149
24. máj 2020

@lukasko12 spinal je že do chrbtice na presne určené miesto ti anesteziológ pichne injekciu čím ťa umŕtvi od pása nadol...
aj ja som mala spinal pri oboch sekciách

danulienka78
24. máj 2020

Ja som mala 2x akútnu sekciu a vždy spinal

lukasko12
autor
25. máj 2020

@zuzik8778 ja mam planovany cisarsky len dufam a pevne verim ze babetku ne ublizia

zuzik8778
25. máj 2020

@lukasko12 neboj...určite neublížia...ja som mala výhodu v tom, že som o tom ani nestihla nejako premýšľať...išla som len na záťažový test, no odtiaľ rovno na stôl...doma ani nevedeli, že už rodím...všetko som si to odtrpela sama...ale som rada, že som mala tú spinálnu, ako úplnú anestéziu...aj keď tie injekcie do chrbtice nič moc, ale vidieť hneď malú ako ju vybrali, to bolo také krásne...
neboj, určite to zvládneš...kedy máš termín??...
držím palce, nech všetko dobre dopadne...

lukasko12
autor
26. máj 2020

@zuzik8778 ahojky ja mam termin 5.12 ved to by som uz nechcela ani ja uplnu anesteziu chcela by som vidiet malu alebo maleho

kallanchoe
26. máj 2020

@lukasko12 .pri prvom som mala celkovu,pri druhom len od polky tela ....a musim povedat aj ked som sa velmi bala spinalu,zotavovanie bolo omnoho lepsie,nebola som taka ospala,citila som sa ovela lepsie ako po celkovej, plus pocujes babatko a vidis ho hned....aj ti ho vedia dat po prevoze na izbu hned dojcit.....takze za mna urcite spinal je ovela lepsi ako celkova. ..

zuzik8778
26. máj 2020

@lukasko12 máš to ťažké, keď už dopredu vieš, že sa musíš na niečo také pripraviť...ale neboj...určite to zvládneš a potom už bude len radosť z bábätka ❤ a súhlasím s @kallanchoe ..určite je lepšia spinálna...hneď bábätko vidíš a nie si taká oblbnutá z tej celkovej anestézie...

natalala
26. máj 2020

@lukasko12 ja som mala akutnu sekciu a len mi dopichli silnejsiu davku epiduralky a islo sa na vec 🤷🏼‍♀️ Som rada ze ma neuspali lebo hned mi aj malu ukazali na chvilku a potom ked ma previezli na izbu tak ju nechali na mne nech sa pricucne a kvazy to bol taky bonding vramci moznosti.

lukasko12
autor
26. máj 2020

Dakujem vam baby verim ze to zvladnem aj ja a bude vsetko v poriadku

lukasko12
autor
5. jún 2020

Baby ajojte ked vas boleli zuby co vam mohol robit zubar mohol trhat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre