Ako ste volali svoje bábätko, keď bolo ešte v brušku?

terez24
22. feb 2012

Ahojte žienky, len tak ma napadlo ako ste volali svoje bábätko v brušku, keď ste ešte nevedeli či to bude chlapček alebo dievčatko 🙂?

zazalienka
22. feb 2012

🙂 lásenka 🙂 a to mu zostalo doteraz..

kvojtanikova
22. feb 2012

hehe to mi pripomenulo ked moj brat a jeho zena cakali prve dieta, volali ho "Kozmos" asi akoze si tam plava vo vesmire . My sme nijake zvlastne meno nemali.

jankako
22. feb 2012

moje bábätko,anjelik a pod...

lukinka26
22. feb 2012

chrobáčik, škvrnka, bambulka, zlatko, bolo to spontanne, nevymyslala som si mena 😉

cat
22. feb 2012

Simonka. A narodil sa Tomáš. A pri druhom tehu? Simonka. A vyšlo 😀

katren
22. feb 2012

cervicek....a volam ich tak doteraz 😀

petkave
22. feb 2012

Muž ho volal bublinka. A mňa volal zas bublina - hlavne, keď mi narástlo brucho 😀 Ja som ho volala bábika 😵

traktor
22. feb 2012

zo zaciatku som nevolala ..ale v podstate dost skoro som vedela, ze to bude chlapcek a hned som vedela, ze to bude nas Matej, Maťko, tak uz som ho volala menom 🙂..to skôr teraz ho obcas volame certik Bertik..lebo sa mu to velmi paci 😀

janinah
22. feb 2012

volali sme ho menom ,po ockovi /otec bol Š. a drobček malý Š/a volalo ho tak celé okolie...ale manžel si zmyslel pár dní pred pôrodom,že čo keby sa volal tak alebo tak...nemal s tým šancu,pol mesta už vedelo,že čakáme malého Š 😉

kikatko
22. feb 2012

votrelec :D

zuzana_m
22. feb 2012

drobček 🙂

radusiq
22. feb 2012

fazulka alebo drobec 🙂

alex31
22. feb 2012

u nas bol dlho "bobo": 😀 Nechcel totiz velmi dlho prezradit ze to bude chlapcek ... a potom uz bol Vincko 😀 😀 😀 kedze sme dlho nevedeli ake meno mu dame a to nam tak nejak utkvelo v pameti ked sme hladali mena v kalendari. Mnohym sa to ale zapacilo natolko ze este aj teraz ho volaju Vincko a nie pravym meno 🙂))) Takze pozor na tie "bruskove mena" 😀 😀 😀

anjelicek26
22. feb 2012

Nas bol bubátko 🙂

smatulka
22. feb 2012

menom, zabiatko alebo cervik

jarka227
22. feb 2012

šmolkooo 🙂

renata5
22. feb 2012

ananasik 🙂 🙂 🙂

anniera
22. feb 2012

bambuľko 🙂

terrs
22. feb 2012

Väčšinou Laxie 🙂

zuzanka.h
22. feb 2012

Nemo... (lebo mi prveé pohyby pripadali akokeby som prelievala rybku v sáčku a rybka - NEMO

abbey1
22. feb 2012

Od prvého okamihu zistenia tehu menom, aké už dieťatku zostalo. Čiže Filipko, Sabi a Zara. 😉

tunylyk
22. feb 2012

husenicka 😉

andrealisy
22. feb 2012

my tuto

kaaaty
22. feb 2012

Bublinka, potom zistení že sme chlapec bublík a neskor sme sa premenovali na dudlíka 🙂

emily76
22. feb 2012

fazulka... a druhy raz to boli chobotnicky.. doteraz dcerke hovorim, ze je moja meduza 🙂 🙂

brita
22. feb 2012

My mame zajaciky 😉

vianocnystromcek
22. feb 2012

stuplik :D

sssimi
22. feb 2012

Drobček alebo malinké, babulko a pod. Že to bude dievčatko sme zistili aj v 30tt, takže sme mali tých pomenovaní viac 😀

ani3012
22. feb 2012

všetky tie sladké prezývky,čo si dávajú zaľúbení 😅 (srdiečko,hviezdička,lásko,bobátko,kuriatko, drobček ,zlatinko, bábenečko moje.... )
po narodení je to moja láska, moje zlatko...ale inak ju voláme Eva, Evička a ozaj...momentálne jej vravím aj Lucika,je to jej vzor 😉 😀

lenkab1984
22. feb 2012

cervik, drobcek, a ked sme zistili ze to bude dievcatko tak sme jej uz hovorili vsetci len menom 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre