Ako ste sa cítili v 4. týždni?
A ake ste mali priznaky
1.dieta-vobec som ani len netusila,ze mozem byt tehotna. To sa zacalo prejavovat az v 6.tt,no aj to par dni trvalonez som si uvedomila,ze to moze byt tehu. (prestala mi chutit kava a zuvacky).
2.dieta - vsetko mi prekazalo,strasne som neznasala rozne pachy,napinalo ma,hrozna unava. Tehu som tusila od 1.dna meskajuceho menzesu,lebo vtedy sme na malej uz naozaj pracovali.
Ešte som nevedela že som tehotná 🙂
bola som si na 100% istá, že nie som tehotná, pretože mi vychádzali negatívne testy a to je asi tak všetko 😀
Nekonečne šťastne, pretože to konečne opäť vyšlo 🙂 a mala som //. Čo sa týka objektívnych príznakov - absolútne normálne, vôbec som tehu necítila...
prve tehu: zvacsene prsia, kovova chut v ustach, priserna unava, krvacajuce dasna
druhe tehu: zvacsene prsia a viac uz ani nebolo treba 😀
Ja som vedela,ze som tehotna, ale príznaky som nemala ziadne, nevolnosti a unava zacali ovela neskor
Cítila som sa veľmi nepríjemne, bola som unavená a mala som nepríjemné kŕče v podbrušku. Bolo mi zle, keď som si nedala niečo sladké a potom zase preto, že som si to sladké dala. A točila sa mi hlava... škoda, nevedela som si tehotenstvo "užiť" ako iné mamičky, pretože vlastne celé tehu som bola taká nanič. 😒 Ale teraz mi to všetko ten krpec môj malý vynahradí. 😉
pri prvom tehotenstve som ako prvy priznak mala nechutenstvo ku kave (vadila mi aj jej vona), to bol taky 3.-4. tyzden a strasne mi smrdela chladnicka, ale inac v pohode, ziadne problemy..
od zaciatku druheho tehotenstva citim neskutocnu unavu, mam celodenne nevolnosti, sice nevraciam, ale cele dni je mi na nic...dufam, ze to coskoro prejde....a kava mi nesmrdi 🙂
Bolestivé prsia,čo mi bolo čudné,lebo som to nemavala ani pri svojich dňoch. Okrem toho únava a časté mocenie.
bohovska chut na zeleninu a ovocie a nechutenstvo k masu...ktore mi ostalo do konca tehu. Inak nic...🙂
Mne nebolo nic. Asi az od 4 mesiaca som mala priznaky, ale nic hrozne. A ku koncu tehu ma nonstop palila zaha.
pri prvom som ešte nevedela, že som tehotná, akurát čo ma pobolievalo podbruško a prsia, ale pripisovala som to menštruácii, ktorá už ale neprišla. A pri druhom som mala hroznú chuť na syry, ale tiež som ešte nevedela, že som v tom 🙂
Práve som v 5.t mám veľmi citlivé prsia, kŕče v podbrušku-ako keby som mala dostať , všetky výpary jedál mi smrdia-hlavne mäso, nemám chuť na žiadané jedlo -nútim sa jesť, a je mi celý deň zle-nevraciam ,už čakám kedy má to prejde :O)))
ja ziadne---akoby nic 😀
Ja som tiez vobec nevedela. Az ked sa to blizilo k 5temu tyznu som mala zvacsene citlive prsia (do teraz).... A potom to prislo, unava ako slak a sa mi zdalo ze mam teplotu a mierne bolesti v podbrusku - prelezala som cely den v posteli s 0 energiou.... 🙂
Nijak, to som ani nevedela, ze som tehotna....Priznaky az neskor
Mne hlavne vadil zapnuty gombik na rifliach a bezpecnostny pas v aute.. Proste neznesiem mat nic cez brucho. Tak jak blbec chodim od 4tt v tehotenskych rifliach
ja som mala uplne klasicke predmenstruacne bolesti a nevedela som sa dockat, kedy to uz dostanem. 🙂 potom mi rano zasmrdela moja vlastna vonavka a to ma prinutilo spravit si test 🙂
Svrbeli ma bradavky a mala som bolesti na mrchu ktora uz neprisla 🙂
ja som mala menstruaciu naposledy 31.7. vcera som bola u doktorky a potvrdila mi tehotenstvo.Povedala,ze som v nejakom 4-5 tyzdni,ale ze mam prist tak o 2 tyzdne,lebo srdiecko este nebije....Sedi vam to?Co si o tom myslite?Inac,moje priznaky?Skoro ziadne,ale ma strasne bolia prsia a obcas sa mi chce spat....

ziadne,tie zacali od 7tt