Ako skoro vám bolo zistené pohlavie bábätka?

luta13
21. mar 2015

Chcem vediet, aku mate skusenost s tym, kedy ( v ktorom tyzdni ) vam bolo vidiet pohlavie babätka? Niektore zeny tu davnejsie pisali, ze uz v 12. - 13.tt. Mate s tym niektora skusenosti? A zistovali niektorej z vas pohlavie z krvi? Ak ano, kolko sa za to plati? Na Slovensku, alebo aj v zahranici? Dakujem za kazdu odpoved...🙂

zenabla
21. mar 2015

Ja tiež tak, ak nie v trinástom, tak v štrnástom určite, na 86% a bolo to tam🙂

natalushka
21. mar 2015

Ahoj..mne tiez povedali uz v tom 12tt..ked sme boli na tom prvom VVVscreeningu v tom 12tt..ja som vsak chodila na poradne v CR..ale myslim,ze aj u nas je to tak..ale uz vtedy tam bolo vidiet dve gulky🙂

skolara
21. mar 2015

Mne v 12stom cez ultrazvuk ;)

veronikax
21. mar 2015

Nam povedal Dr. v cca 16 tt ze je to chlapec .... a hovoril nam to do 35 tt . Ked som bola v 36 tt na sone uz v porodnici...tak mi lekarka povedala...ze je to dievcatko 🙂)) a mame dcerku 🙂))

lubaska21
21. mar 2015

v 12tt na meraniach sa krasne ukazalo pohlavie... pri prvom tehu sme sa to dozvedeli az po porode... :P cely cas sa nam skryvala...

hradnapani
21. mar 2015

za 84 eur ti to vedia zistit v Genetone od 10.tt http://www.geneton.sk/test-pohlavia-plodu.html

hikokk
21. mar 2015

V 22. Tyzdni na morfo sone bolo krasne vydno ze to je chlapcek a dovtedy to bolo dievcatko

miadi
21. mar 2015

v 24tt sa konecne ukazala kavove zrnko..(predtym furt nozky pri tele ako dama) ale aj to mi nechceli potvrdit na 100%..v 14tt sme ju videli dokonale medzi nozky rozcapene a nic tam nebolo take co by nasvedcovalo ze je chlapec a vobec sa o pohlavy ani nechceli bavit ze to je moc skoro..kamoske povedali v 13tt ze dievca a ma dievca..(ale tak je tam len 50%sanca to zle odhadnut slonik ani tiger to byt nemoze 🙂
a dalsia tam v 15tt "videla"pipika a uz sa tesila ze ma chlapca som ju schladila ze to este moze byt skoro a veru neskor sa ukazalo ze to len zle videla a caka dievca 🙂

bajana
22. mar 2015

Na špecializovanom pracovisku prenatálnej diagnostiky v Brne (žijeme tam) nám v rámci NT+ vyšetrenia v 13tt povedali pohlavie...ešte nie je vyvinuté, ale odborník vidí z toho "hrbolu", čo to bude...verili sme im, nezvyknú sa mýliť

linddi
22. mar 2015

V 16tom prvy krat a v 20tom sa to potvrdilo ale na 100percent to bude az v juli 😀

cucoriedkacucoriedka
22. mar 2015

Ja som vedela v 12 tt.robili mi nifty testy.prenatalna dg. Z mojej krvi. Krv odisla do honkongu a do dvoch tyzdnov sme mali vysledky.genetika plus pohlavie.platili sme 560 eur.bolo to v novembri 2013.teraz je to o nieco lacnejsie.

lucy125
22. mar 2015

Ahoj,mne moja gynekologička zistila v 16tt na klasickom sone na 100% pohlavie a v 21tt mi to na 3D sone iba potvrdili .-)

radka168
22. mar 2015

Ahoj,prveho synceka sme sa dozvedeli,ze cakame v 20.tyzdni a druheho v 13tyzdni a to sme sa na pohlavie ani nepytali,ale sam na ukazal.A na kazdom dalsom sone sa pohlavie vzdy potvrdilo.

gapre
22. mar 2015

Mne lekar povedal v 20 tt,ze dievcatko,ale povedal ze este to neni na 100% ze este mozu v 24tt vystupit vajicka ale v 25 tt na 3D nam potvrdili a bolo dievcatko 🙂

peneloppe
22. mar 2015

v 20 tt

popelka5000
22. mar 2015

v 20tt na morfo uzv 🙂

tiumen
22. mar 2015

Mne až na 3D utz v 27tt..

atomica87
22. mar 2015

Ak sa nemylim tak zo zakona ti to mozu povedat az po ukoncenom 12tt, aj v genetone, mozes ist na vysetrenie od 10, ale vysledky az po 12tom povedia. Najcastejsie sa to zeny dozvedia na utz v 20tt. Ja som tak zistila obe deti.

gergeja
22. mar 2015

mne na sone v 13 tyzdni

ivanka12311
23. mar 2015

oficiálne po 30tt 3D ultrazuvom že je to naozaj dievčatko..

zuzka0605
23. mar 2015

prve 23tt-3Dsono a druhe 11tt cez geneton

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre