Ahojte 🙂 mala ste niektorá že vám jeden mesiac meškala menštruácia 10 dní a tento mesiac už 23 dní. Test som si robila mám pozitivny. Len teraz neviem ako si mám vypočítať v ktorom som týždni keď v júni mi to meškalo ale menštruáciu som dostala. Nechcem ísť skoro k doktorovi aby som neprezivala šoky a tak ako v predošlých tehotenstvach keď som prišla skoro a nič nevideli.
@mondolina práveže nie
@mondolina lebo menštruáciu po 10 dňoch som dostala
@monika8634
Už by som sa objednala na sono, držím palce.
@mondolina dakujem
Objednaj sa na sono,dr ti povie.To uz teraz tazko odhadnut kedze si mohla a nemusela otehotniet este o mesiac skor.
@nini1010 objednaná som na piatok k doktorovi len toho sa bojím že som presvihla vyšetrenie keď som už dlhšie tehotná že prídem o peniaze
@monika8634
Nepísala si sem už? Že si mala možno menzes v máji?
Vtedy si mala aj bolesti.
Tak keď si prešvihla tak si prešvihla. Čo už.
@mondolina nie ja som nepisala
@monika8634 o nic neprides... tie prehliadky musis absolvovat od 4. mesiaca.. tak dlho v tom nebudes..
@monika8634 Dobrý deň .chcem sa opýtať ,3tyzdne mi meška MS ,mala som len spinenie slabšie ,som nafúknutá hlavne večer,bolia ma prsia su nadute , častejšie cikanie ,kŕče v bruchu ,väčšia chuť do jedla ,únava ..robila som si 3testy . posledný včera a bol negatívny...je aj tak možné že som tehotná?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@monika8634
Robila si si tehotenský test aj keď ti meškalo prvý krát? Tých 10 dní?